Vintage shoplog!

Vintage shoplog!

Afgelopen zondag was er bij Mike in de wijk een grote vrijmarkt. Ik was eindelijk dat weekend in Breda dus kon na 3 jaar het een keer meemaken. Ze hadden vele diverse kraampjes, ze hadden één kraam met een geweldige ouderwetse locker kast, industriele lampen en een leren bruine stoel. Als ik nou mijn eigen huisje had was het gélijk mee gegaan! Ik ben geslaagd voor andere leuke vintage items, namelijk drie lp’s, een oude camera & een retro radio! Ik laat het vandaag aan jullie zien in deze blogpost.

Hoe tof is deze oude radio? Ik zag hem staan tussen allerlei andere retro items. Ik vind een oude radio een echte eyecatcher in je interieur en kan je ook nog eens heel erg leuk combineren. Helaas doet die het niet meer, misschien dat ik hem wel nog aan de praat krijgen. Een leuk detail, je kan hem op hilversum, parijs en andere leuke steden plaatsen. Na een tijdje getwijfeld te hebben ging die met mij mee naar huis. De radio koste 16 euro.

Ik heb een zwak voor oude camera’s, het is ook weer een leuke eyecatcher in je interieur en ik hou wel van dit soort retro items. Ik heb dit cameraatje voor 4 euro (dacht ik?!) op de kop kunnen tikken.

 Lp’s waren er in overvloed, ik heb sinds Oktober een lp speler en mijn collectie groeit steeds meer. Op vrijmarkten kan je natuurlijk ook een zoektocht beginnen naar lp’s, er was een grote kraam met een huge collectie aan lp’s en dat nog eens voor leuke prijsjes van 3,50 tot 10 euro. Ik heb een lp van santana, phill collins en the eagles meegenomen. Happy!

Ik ben helemaal happy met mijn aankoopjes! Ze hebben een leuk plekje gekregen op mijn kamer en ben echt gek op retro items. 
Wat vinden jullie van mijn aankopen? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Wat een super leuke items heb je gekocht! Ik wil ook graag een LP speler, lijkt me zo gaaf. Heb ook een zwak voor vintage spullen hihi.

  2. Liefde voor je oude camera! Ik spaar ze nu echt al jaaaren en kan inmiddels met alles wat ik heb wel een museum beginnen, haha!

  3. Jaaa, spullen van de rommelmarkt zijn zo fijn <3. Ik ben er ook echt dol op. Wat een leuke aankopen! Fijn, zoveel nieuwe platen!

  4. Zoooo leuk! Die retro radio zou ik ook wel willen hebben. Love it

  5. Die radio en camera zijn inderdaad echt per-fect om als interieuritems te gebruiken. Ze zijn tof zeg! En yay, fijn dat je wat lp's hebt kunnen scoren. 🙂

  6. Wat een gave items heb je geshopt zeg! Heel erg leuk. Ik vind trouwens de achtergrond van je blog heel mooi met die oogjes!

Geef een antwoord

Sluit Menu