Dingen wat ik wil doen in 2016!

Dingen wat ik wil doen in 2016!

Hoi lady’s! Het is bijna weekend! Ik moet nog een dagje stage lopen, ik ga vandaag eventjes in de tuin werken en aan mijn schoolopdrachten werken en daarna lekker weekend, ik ga vrijdag avond gezellig filmpje pakken met Charlotte, Zaterdag ga ik naar de Costes sample sale in Amsterdam met mijn zus en Zaterdag avond ga ik naar vriendjelief toe. Sorry ik dwaal weer lekker van het artikel af van vandaag haha! Ik heb een groot lijstje met allerlei dingen die ik graag wil doen in 2016. Een soort mini bucketlist voor dit jaar. Ik laat jullie vandaag mijn lijstje zien met dingen wat ik in 2016 wil doen. Pak een kopje thee en lees gezellig mee!


Mijn diploma halen
Dit staat natuurlijk op nummer 1! Mijn diploma halen: persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen niveau 4. Ik merk gewoon een beetje dat ik gaar aan het worden ben, maar het zijn de laatste loodjes en ja die zijn zeker het zwaarst. So, ik ga gewoon mijn schouders eronder zetten en nog knallen zodat ik met goede cijfers en examens mijn jaar afsluit. Zó fijn, kan niet wachten.

Buitenbioscoop
Mij lijkt het leuk zo leuk om in de zomer naar een buitenbioscoop te gaan! Lekker buiten te zitten met het lekkere weer en een film kijken. Heb ik altijd al willen doen haha.

Mijn droom waarmaken: studeren aan de hogeschool Amsterdam
Dit is altijd al wel een droom geweest vanaf dat ik denk in de eerste klas zat, ja studeren in Amsterdam. Ik vind het een geweldige stad, en nee ik zou er niet willen wonen later. Maar daar vier jaar rondhuppelen, studeren en gewoon deze stad proeven. Heerlijk! En ja doorstuderen is natuurlijk ook heel fijn, je kennis verbeteren en meer leren.


Meer dan 600 volgers halen op mijn blog
Wat mij ook heel tof lijkt is om de 600 volgers te halen op mijn blog! Ik zit nu op de 420 en het lijkt mij heel erg leuk om aan het eind van het jaar te kunnen zeggen ik heb de 600 volgers gehaald, of ik ben er zelfs over heen gegaan. En ik vind het gewoon onwijs leuk om te doen!

Disney films sparen
Ik ben gek op disney! Ik vind dat echt geweldig. Woensdag avond had ik nog lekker een chill avondje met de kleine zeemeermin op. Zo leuk hihi. Ook wil ik dit jaar alle disney films sparen! In een filmpje in breda; cex. Hebben ze allerlei films, maar dus ook disney films. Dus daar kan ik ze goedkoper kopen.

Stedentripje maken naar Lissabon samen met Charlotte
Charlotte en ik hebben een ónwijs leuk tripje gezien op travelbird.com. Wij willen graag saampjes 5 dagen lekker naar lissabon toe met het vliegtuig en een vrouwenweekje gaan houden, wijn drinken, lekker eten, fotootjes maken, en natuurlijk winkelen en lekker stappen. Binnenkort gaan we dit tripje vastzetten en heb ik helemaal zin in.

Micheal kors tas kopen
Kwijl kwijl kwijl. Ohhhh die Michael Kors tassen zijn zo prachtig. Hopelijk gun ik er mijzelf eentje dit jaar.

Aan mijn rijbewijs beginnen
Ik ben druk bezig met het sparen voor mijn rijbewijs! Het liefst kan ik beginnen in Januari volgend jaar, maar wie weet gaat het wel eerder lukken. Ik ben dan rond de 20 en vind ik een prima leeftijd om daar mee te beginnen. Lijkt mij toch wel heel erg makkelijk, kan je gewoon je autootje pakken. En jaaa dan kan ik sparen voor een fiatje 500 in het babyblauw, of mintgroen! En dan kan ik zo naar Mike toe cruisen hihi.


Naar het foodtruck festival in Utrecht
Ahhh dit zag ik voorbij komen op Facebook! Een foodtruck festival te bezoeken. Waar je lekker allemaal eten kan proeven, wijntjes drinken, gezelligheid. Do I need to say more?

Vrijwilligers werk doen bij het dierenasiel
Ik ben extra vroeg klaar met mijn school en stage en wil dan graag een bijbaantje zoeken. (Ik ben hier druk mee bezig! Mag misschien bij mijn oude stage terugkomen) Maar ik wil ook heel graag hiernaast een middagje of dagje vrijwilligers werk te gaan doen. Ik zat te denken om bij het dieren asiel in Bloemendaal dit te gaan doen. Lijkt mij wel heel cute!


Afvallen & gezonder eten
Ik ben sinds maandag begonnen met weightwatchers, dus ik ben aan het afvallen. Ik ben het gewoon een beetje zat en wil graag een gezonde en goede leefstijl ontwikkelen. Hiernaast wil ik ook gaan sporten, ik ben maandag gaan skeeleren (16 kilometer!) en doe ook nog aquafit. Maar met dit doel heb ik alle vertrouwen, ik ben heel erg gemotiveerd.


Meer feestjes bezoeken!
Ik ben gék op leuke feestjes! En ik wil dit jaar zeker meer leuke feestjes gaan langsgaan. Als ik geslaagd ben gaan Charlotte en ik gelijk die avond heerlijk een avondje stappen in Amsterdam, maar ik zou ook heel graag een keertje naar Rotterdam willen gaan. Lijkt mij ook heel leuk!


Vakantie boeken samen met vriendjelief
Op mijn bucketlist dit jaar staat zeker de perfecte vakantie vinden en lekker op vakantie gaan samen met Mike. Lekker ontspannen, leuke dingen doen, cultuur snuiven, dingen bezoeken. En dat samen doen met je lover? Heerlijk!


Avond doorbrengen op het strand samen met lief, romantisch met een wijntje
Dit is echt zo’n typische date wat ik al zo lang wil doen haha. Een avondje naar Scheveningen, kleedje mee, wijntje mee, lekkere hapjes. En lekker heel de avond sterren kijken, kletsen en gezellig romantisch op het strand zitten.

Tripje naar Parijs of Londen maken
Een tripje naar Parijs of Londen maken staat ook op mijn lijstje natuurlijk! Ik vind Londen een prachtige stad en ben daar twee keer geweest. Mij lijkt het heel leuk om dit samen met mijn moeder t doen. En ik zou heel graag een tripje naar Parijs willen met lief. <3 Ben ik nog nooit geweest helaas! Maar lijkt mij zo’n mooie stad.

Dit is mijn bucketlist voor het jaar 2016! Sommige dingen zijn makkelijker te behalen dan de andere maar ik ben heel benieuwd.

Liefs! Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Wauw wat een toffe doelen zeg!!! Meid ik vind je blog echt geweldig!! ik kan nu eindelijk reageren op je blog ( ppfff laptop doet beetje raar ) .

  2. Buitenbioscoop lijkt me wel apart! Benieuwd of ik dat nog eens mee ga maken! 600 Bloglovin volgers moet vast wel lukken toch 🙂 Ik hoop de 700 aan te tikken dit jaar, ben benieuwd. Maar als het niet lukt, ook prima. Als ik er maar plezier aan beleef. Ik wil trouwens ook nog naar Parijs en/of Londen, zo leuk!

  3. Wat een leuke dingen die je dit jaar nog wil doen! Lissabon staat bovenaan mijn travelwishlisht, maar zal pas voor volgend jaar zijn omdat ik al naar Italië ga. En wat toevallig ik heb me sinds vandaag ingeschreven bij de weight watchers haha. Veel succes met al je doelen voor de komende maanden 🙂

  4. Wat een prachtige doelen heb je voor het jaar! Parijs zou ik zelf ook nog graag eens heen willen,

  5. Wat een leuk weekend heb je gehad. Hoe was de Costes sample sale? Je hebt een aantal prachtige doelen opgesteld. Ik zou ook nog dolgraag een keer naar een buitenbioscoop willen!

Geef een antwoord

Sluit Menu