Video | VLOG Dagje shoppen in Den Haag!

Video | VLOG Dagje shoppen in Den Haag!

Jaaaa mijn tweede video staat ook alweer online! Ik vond het wel heel erg leuk om deze met jullie te delen op mijn blog. Ik heb vakantie zoals jullie weten en ik vond het weer hoogste tijd om een dagje te gaan shoppen. Dit deed ik natuurlijk niet alleen, ik ging saampjes met Charlotte op stap. Ik heb dit voor jullie gevlogt en dit kunnen jullie zien in mijn nieuwe video. Klik op meer lezen om de video te zien!

Als jullie dit een leuke video vonden, vergeet dan niet te abonneren! Er komt natuurlijk ook binnenkort een leuke shoplog aan van mijn leuke aankoopjes. Wat vonden jullie van mijn eerste vlog?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een leuke vlog Evelien! Wat ben je een spontane meid, echt heel leuk om je video te bekijken. Moet je vaker doen! Vond die zonnebril en die jas je erg leuk staan trouwens. Heb je die gekocht? 🙂

    1. Ah wat lief! Dankjewel Sandra! Jaaa ik heb de jas gekocht. <3 Vind hem zo leuk!

  2. Ik kom zo op je blog terecht! En wat een super leuke vlog!! Wat een leuke spontane meid ben je !!! Leuk om je video's te zien!! Super leuk!!! En zo te zien een geslaagd dagje shoppen!

    1. Ah wat lief! Dankjewel meis!! Hopelijk ga je mijn andere video's ook leuk vinden. 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu