Outfit | Summer vibe!

Outfit | Summer vibe!

Hoi iedereen, ik heb vandaag weer voor jullie een outfitje. Dit keer een festival/zomer outfit. Ik zou deze outfit zeker aandoen naar leuke festivalletjes, ik heb er twee dit jaar op de planning. Springkusfestival, en appelpop. Helaas geen pinkpop! Ik vond de line-up minder, en die van Lowlands ook helaas. Maar deze outfit is ook perfect voor een heerlijke zomerse dag. Kijken jullie mee?

Vest- H&M | Top – H&M | Broekje – H&M | Zonnebril – Primark | Sneakers – Asics | Ketting – H&M | Tas – Vintage |

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Wat een leuke outfit, wauwie! Ik vind vooral je kimono heel erg mooi <3 Ik ben bij mezelf altijd bang dat ik het kapot maak, het is zo fragiel haha!

  2. wauw tof! Ik vind je vestje zo leuk! Leuk dat je 2 festivals op de planning hebt staan 🙂 Altijd leuk om naar uit te kijken en festivaloutfit inspiratie op te doen!

Geef een antwoord

Sluit Menu