Hotspot | Blond Amsterdam winkel! #5

Hotspot | Blond Amsterdam winkel! #5

Ik heb weer eens een onwijs leuke hotspot artikel van jullie! Als vrouw zijnde ken je natuurlijk wel het merk Blond Amsterdam. Een geweldig merk wat ook nog eens heel vrolijk is en veel verschijnt in de kleur roze. Do we want more? Toen ik jonger was en ik  naar Amsterdam ging wou ik ook altijd naar de winkel van dit geweldige merk toe. Ik vond het altijd zo vrolijk en werd er helemaal blij van! Nu nog steeds. Daarom deel ik vandaag het Blond Amsterdam winkel(tje) in mijn hotspot rubriek! Veel lees plezier ladies.

Hoe geweldig is deze toffe scooter, lichtroze met cupcakes. Lieeeeef!

Ik vind zulke schilderijtjes zo cute! Heel leuk voor als ik over een paar jaar mijn eigen huisje zal hebben.

En hoe tof is deze te leuke wasbak! Zo leuk! Ik weet niet of mijn vriend hiervan blij zal worden maar ik vind hem echt super leuk 🙂

Zoals je ziet op de foto’s is het een grote winkel. Het is makkelijk te vinden met het openbaar vervoer. Ze verkopen in deze winkel alle lijnen van blond, van servies tot de beauty lijn en je kan er alles vinden. Ik vind vooral de beauty lijn altijd zo leuk! Ik heb sinds kort ook een licht roze beautycase van blond. Zijn jullie er ook zo gek op?

Straat: Gerard Doustraat 69 Amsterdam.

Wisten jullie dat er van blond een winkel bestond? En zijn jullie er wel eens geweest?
Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Leuk dat je hier een blog over geschreven hebt! Ik ben er al regelmatig geweest en was er twee weken geleden op zaterdag ook weer. Eerlijk? Ik vind dat de Blond winkel niet meer is zoals het geweest is. Vroeger was het echt een uitje en hadden ze een hele hoop LE's staan, nu hebben ze daar niks meer van liggen. Alles wat ze verkopen kun je ook vinden in de winkels bij mij in de buurt. LE's bestellen kon vroeger ook alleen in de winkel en nu verwijzen ze je gelijk door naar online. Ik vond de winkel rommelig de laatste keer en de meiden hingen er maar een beetje achter de balie. Echt heel jammer want ging er altijd graag naar toe. Nu zal ik er niet meer speciaal voor naar Amsterdam rijden, behalve voor een fan dag want die zijn altijd wel gezellig.

 2. Oh super vrolijke winkel! Ik ben zelf niet zo heel erg van Blond (af en toe een mok hier en daar vind ik wel leuk), maar word toch blij van deze winkel 🙂

 3. Wat een leuk vrolijk winkeltje. Ik vind de producten van Blond amsterdam er erg leuk uitzien.

 4. Ik heb eigenlijk helemaal niks van Blond Amsterdam, maar ik vind die theekopjes en potten wel onwijs schattig!

 5. Ik heb wel wat in huis van Blond, vind het zooo een leuk merk! Die wasbak is ook super maar zou me net iets te ver gaan misschien.

 6. Oh dat lijkt me super om in rond te neuzen<3

 7. Blond Amsterdam vind ik echt een leuk merk! Ik heb laatst twee nieuwe mokken gekocht in Almere in een kookwinkel waar ze ook Blond Amsterdam verkopen, zo leuk! Ik ben dol op de mokken!
  liefs

 8. Als ik in Amsterdam ben moet ik hier maar eens naartoe gaan! Ik vind Blond Amsterdam zo leuk , zelf wil ik er nog graag een mok van.

 9. Wist niet dat er een winkel van Blond was! Het straalt wel lekker veel vrolijkheid uit zeg, hihi. Ik heb zelf een mok van Blond, dat vind ik wel leuk maar ben er voor de rest niet zo'n fan van. Al word ik wel altijd vrolijk als ik mijn mok zie, hihi.

Geef een antwoord

Sluit Menu