Mijn eerste…. VIDEO! | Roomtour

Mijn eerste…. VIDEO! | Roomtour

Heel spannend maar o zó leuk! Ik heb vandaag mijn eerste video opgenomen en geüpload op mijn nieuwe youtube kanaal: By-Evelien. Ik heb een room tour gefilmd omdat ik altijd veel complimentjes krijg over mijn kamer en ik het wel een leuk idee vond om het zo te laten zien in een filmpje. Heel veel kijk plezier en ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden! Ik laat mijn fijne plekjes zien, mijn kaptafel, fotomuur, accessoires en mijn heerlijke bed. Heel veel kijk plezier lieverds! Klik hier voor de video.

Het praten voor de camera valt mee, ik had het lastiger verwacht, na een aantal keer opnieuw te doen is daar zeker aan te wennen en je moet het natuurlijk ook leren. Nou heb ik een aantal vraagjes aan jullie. Mijn beeld van ‘mijzelf’ tijdens het praten was bij iMovie goed helder en nu op youtube niet, hoe kan dat, en mijn camera maakt geluid bij het focussen, kan je dat uitzetten? Of dat geluid met iMovie uitzetten? Voor de rest is het lekker uitproberen, ik ga volgende week misschien een vlogje filmen want wil graag een dagje shoppen met Charlotte.

Ik ben heel benieuwd, wat vinden jullie van mijn eerste video? 🙂

Deze post heeft 6 reacties

  1. Ik vind dat de kwaliteit als je naar Youtube upload altijd achteruit gaat, maar ik gebruik het niet zoveel dus ik heb geen idee wat je daaraan kan doen.
    Je had trouwens je filmpje in je artikel moeten zetten, hadden we het meteen kunnen zien 🙂

  2. Leuk dat je filmpjes gaat maken! Voor een eerste filmpje vind ik het zeer goed gedaan. En dat deel met al die kadertjes aan de muur is zo gezellig. En dat met het beeld kan misschien te maken hebben met de instellingen die je hebt gefilmd. Als je het filmpje wilt bekijken via Youtube is 360p de hoogte kwaliteit en dat is algemeen minder van beeld. Misschien dat je eens bij je camera moet kijken bij de instellingen? x

  3. Ik vind je kamer heel erg leuk! Ik vond het de eerste keer ook lastig om voor de camera te gaan zitten en tegen de lens te praten. Ik denk dat de kwaliteit van je video te laag is, waardoor die wazig is geworden. Meestal kun je 720p of 1080p instellen via het tandwieltje. Kijk maar eens bij andere video's op Youtube. Als je kunt opnemen in HD zou ik dat zeker doen. En kijk in iMovie even hoe je je video hebt opgeslagen 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu