5 keer leuke dingen voor Valentijnsdag + leuke cadeau tips!

5 keer leuke dingen voor Valentijnsdag + leuke cadeau tips!

Februari is aangebroken en dat betekent dat Valentijnsdag eraan komt. Maar wat ga jij op Valentijnsdag doen met je lover, en wat wil je precies geven? In dit artikel geef ik jullie leuke ideetjes voor Valentijnsdag tripjes en wat voor cadeautjes je aan je lover kan geven. Oh! Mike en ik zijn ook trouwens de dag na Valentijnsdag alweer ander halfjaar saampjes. Wat een feestje! Pak een kopje thee en lees gezellig mee!

Dagje naar Amsterdam en romantisch wandelen door het Vondelpark
Dit is erg low budget! Je bent alleen je reisje naar Amsterdam kwijt en voor de rest heb je een leuke en gezellige romantische middag. Maak een lekkere picknick, en ga gezellig wandelen door het Vondelpark. Gezellig en romantisch! En je kan natuurlijk lekker veel kletsen.

Weekendje Parijs
Dit is voor de stellen die er echt op uit willen en hier ook wel centjes aan uit willen geven! Een weekendje Parijs, saampjes genieten in de stad van de liefde, cultuur snuiven en samen zijn. Wat wil je nog meer?! Je moet natuurlijk wel een fashionable koffer of tas hebben en voor dat onderwerp kan je zeker terecht bij de webshop: Bagageonline.nl, leuke webshop met te leuke koffers! Zelf roze. Hoe cute. Travel in style.


Spelletjes avond houden met wijn
Dit is ook lekker low budget, een avondje leuke spelletjes spelen en ondertussen gezellig kletsen en wijn of een biertje (voor de mannen natuurlijk) drinken. Kaarsjes aan en jij hebt een romantische Valentijns avond. Je kan ook nog na afloop een leuke filmmarathon houden.

Avondje dansen op jullie romantische playlist
Dit vind ik een van de leukste! Maak een playlist met allemaal lieve zwijmel nummers, denk aan: John Lennon, The Script, John Mayer, Roxy music. En dans een avondje. Zo fijn en romantisch.

Samen al jullie mooiste herinneringen bespreken
Stel elkaar vragen! Wat is de leukste herinnering samen? Wat was jullie eerste vakantie? Waar ging jullie eerste ruzie over? Je kan ook bijvoorbeeld oude foto’s van jullie terugkijken. Dit is leuk voor de stellen die al langer samen zijn!

Zoals ik al zei is het leuk om met een leuke vrolijke koffer of tas te reizen als je bijvoorbeeld een reisje maakt naar Parijs of een andere stad. Ik heb op een kijkje genomen op de webshop Bagageonline.nl en daar hebben ze ontzettend leuke en vrolijke koffers! Maar ook handige rugzakken en stevige tassen. Ik heb ze op een rijtje gezet voor jullie. Deze tassen en koffers zijn bij deze webshop allemaal te koop.

Cowboybag | 159,95  – Flamingo koffer | 129,95 – Roze koffer  | 49,95 – Herschel rugzak – 79,95.

Ik heb jullie nu een aantal leuke ideetjes gegeven wat te doen op Valentijnsdag, maar als de boyfriend hun vriendin ook nog in het zonnetje willen zetten heb ik ook nog leuke cadeau ideetjes voor jullie! Ik heb het helemaal gebaseerd op de vrouw.

Wat vinden jullie van Valentijnsdag? En wat gaan jullie doen?
Liefs! Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Hihi, die koffer met flamingo is cute! Mijn vriend is op Valentijnsdag jarig, dus wij vieren altijd gewoon zijn verjaardag. Wij hebben beiden ook totaal niks met Valentijnsdag! De ideetjes die je geeft zijn overigens wel leuk om te doen. 🙂

  2. Wat een leuke tips! Wij geven elkaar altijd een kleinigheidje 🙂 Verder vier ik ''ons'' liever als we 4 jaar samen zijn.

Geef een antwoord

Sluit Menu