Ik vind bloggen zó leuk, en wel om dit…

Ik vind bloggen zó leuk, en wel om dit…

Ik blog nu denk al ongeveer meer dan twee jaar en ik doe het nog steeds met zoveel plezier! Ik zit nu heerlijk dit artikeltje te typen onder het genot van het heerlijke album van Jack Johnson, en zometeen komt Ben Howard ook nog voorbij. Ik kan daar zo blij van worden, en wel hierom. Neem een kopje thee erbij en lees gezellig mee!

Bron


– De leukste notitieblokjes kunnen blijven kopen want als blogger zijnde verdwijnen deze als sneeuw voor de zon. Ik gebruik ze altijd voor mijn inspiratie, krabbel er dingetjes in en maak er planningen in. Super fijn!

– De reacties van de lezeressen en zelfs lezers op mijn blog. Vind het zo leuk om te zien dat mensen met plezier mijn blogjes lezen. Ik word daar helemaal happy van.

– Dat ik over dingen kan schrijven wat ik leuk vind. Iets waar ik helemaal mijn passie in kwijt kan. Het kan gaan over tripjes, make-upjes, lekkere receptjes, lippenstiftjes, kletsartikeltjes en mijn liefde voor mode. Zo fijn om dat ergens kwijt te kunnen. <3

– Zien dat je blog groeit, en dat mensen in je omgeving hier zo positief op reageren. Zelfs een aantal vriendinnen van mij lezen elke dag mijn blogjes tijdens het ontbijten, hoe lief is dat!

– Fotograferen, meer hoef ik denk niet te zeggen. Ik hou van fotograferen en vind dit zo leuk om te combineren met mijn blog.

– In contact te komen met andere bloggers, zo gezellig!

– Leuke blogs van andere ontdekken, heerlijk om te lezen met een chill avondje.

Wat vinden jullie zo leuk aan bloggen?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 16 reacties

 1. Helemaal mee eens, ik vind het ook erg leuk om andere nieuwe bloggers te ontdekken.
  Liefs

 2. Mooi lijstje waar ik het helemaal mee eens ben <3 Ik vind de lieve reacties ook altijd zo leuk! En het is heerlijk om over van alles en nog wat te kunnen schrijven. Daarnaast vind ik het fotograferen voor mijn blog ook heel erg leuk om te doen!

 3. De reacties blijven inderdaad zó tof! Hihi, en wat jij schrijft over je vriendinnen, dat is bij mij ook. Zij lezen ook elke blog van mij, zo leuk en lief! Schrijven blijft gewoon heerlijk. 🙂

 4. Ik kan me niet anders dan aansluiten bij jouw stukje! Ik heb nu een paar bloggers in het echt ontmoet en dan blijft toch wel heel erg leuk en bijzonder!

 5. Heerlijk is dat hè! Bloggen je soms zo'n fijn gevoel geven! Bloggen helpt mij eigenlijk om alles te relativeren en bewust te leven. (Positief en genieten) Mensen uit je persoonlijke omgeving leren je vaak nog beter kennen wanneer ze je blog lezen. Leuk! 🙂

 6. Ik sluit me helemaal bij jou aan! 🙂 Ondanks dat ik nog maar een klein jaartje blog, ben ik er echt gek op. Het is zo fijn om lekker te schrijven, hersenspinsels te delen én interactie met lezers te hebben.

 7. Ik ben het eens met dit hele lijstje! Vooral het schrijven vind ik het leukste aan bloggen én de reacties van lezers <3

 8. Het lezen en reageren op andere blogs, en dan weer lieve reacties terug krijgen, vind ik ook sowieso het állerleukst!! Daarnaast vind ik het zoooo chill om lekker over alles te kunnen schrijven wat ik maar wil, en het helemaal op m'n eigen manier te kunnen doen. Het is gewoon een hele fijne, voldoening-gevende bezigheid 🙂 Tof trouwens dat vriendinnen van je ook je blog lezen!!

 9. Heerlijk om dit te lezen en te zien hoe ook andere mensen zo genieten van het bloggen 🙂 zelf vind ik het zalig om te kunnen schrijven over wat je zelf wilt en er een beetje je eigen plekje internet van te maken en dat in te richten zoals je zelf wilt!

 10. Ik vind het erg leuk om dingen te verzinnen en te fotograferen. Je eigen plekje te creëren. Daarnaast vind ik het contact met andere heel erg leuk.

 11. Herkenbaar artikel! Ik vind het ontzettend leuk om artikelen te bedenken, te fotograferen, contact met andere bloggers te hebben en natuurlijk samenwerkingen. Niet dat bloggen daarom draait, maar het is altijd leuk als er een pakketje op je te wachten staat waar je vervolgens een review over mag schrijven, hihi.
  liefs

 12. Wat een fijn en blij lijstje, ik kan me er helemaal in vinden! Ik ben ook dol op bloggen. Ik kan er alles in kwijt <3 Ook de interactie met lezers via mijn blog en ook Instagram vind ik geweldig leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu