Review | TBS body butter framboos.

Review | TBS body butter framboos.

Goedemorgen! Vandaag heb ik weer een review voor jullie. Ik review vandaag een heerlijke fruitige bodybutter van the body shop. Ik vind dit een onwijs fijn merk en nu dat er sale was wou ik gelijk eventjes een nieuwe bodybutter inslaan. Lezen jullie mee? 

The body shop body butter framboos – 7,99 sale (normale prijs: 14,99) 

Wat ik zo leuk vind aan the body shop zijn de verpakkingen, ik vind ze altijd erg mooi, en ik vind het altijd leuk dat er een afbeelding van de geur zo groot staat afgebeeld. Ook heeft de pot ook de kleur van de geur. Zo is het makkelijk te zien in je stash welke bodybutter welke geur is.
De bodybutter is lekker dik en vol, en smeert goed uit. Ik heb het gevoel doordat die zo dik is ook heel erg voedzaam is voor mijn huid en zeker mijn huid een boost geeft in deze winterperiode. De geur is heel erg sterk, love it! Zo ruik je het extra goed op je huid. Wat ik ook een voordeel is dat je hier heel erg lang mee kan doen, het is een duur product maar je haalt het er zeker uit.
Ik vind de bodybutters van the body shop echt heel erg fijn en is zeker een aanrader voor deze koude dagen!
Wat vinden jullie van deze bodybutter?
Liefs! Evelien

Deze post heeft 17 reacties

 1. Ik kan hem natuurlijk niet ruiken maar hij klinkt heerlijk en.. die kleur! Zo leuk! Een roze body butter 🙂

 2. Ik hou van de body butters van The Body Shop, maar ik ben niet zo van de zoete geuren. Ik heb liever een frisse geur 🙂

 3. Hmmm deze lijkt me héérlijk, maar helaas heb ik nog een dikke pot die ik op moet maken haha

 4. Deze lijkt me echt heel erg fijn! Het probleem is dat ik nooit kan kiezen bij TBS, haha.

 5. Ik ben echt dol op de producten van TBS =)
  Deze geur heb ik nog niet geroken eigenlijk.
  Liefs Jorinda

 6. Hij lijkt me erg fijn! Ik heb zelf helaas een ontzettend gevoelige huid en kan eigenlijk alleen producten gebruiken die daar speciaal voor gemaakt zijn en zonder parfum enzo, dus dat is wel heel jammer

 7. De body butters van TBS zijn zó fijn! Deze geur ken ik nog niet, ik ga deze snel een keertje ruiken in de winkel, ben zo benieuwd nu!

 8. Deze boddy butter ruikt volgens mij heerlijk! Maar ik heb me voorgenomen om eerst wat meer bodyproducten op te maken vooraleer ik nieuwe koop. In de volgende sale wil ik wel een nieuwe scoren!

 9. ziet er goed uit en lekker dat ie in de sale was!

 10. Ik kende niet, maar zelfs afgeprijsd vind ik ze nog vrij duur. Ik snap dat je er lang mee doet en had ooit een mini body butter en die was ook heel fijn. Dus als ik niets meer heb, ga ik eens neuzen 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu