Beauty | Wishlist 2016.

Beauty | Wishlist 2016.

Vandaag staat er geen photodiary online, ik heb een beetje een saai en niet zo heel boeiend weekje gehad. En ik had zo weinig foto’s dat het niet echt leuk is om die in een artikel te plaatsen! Volgende week is de wekelijkse photodiary er weer. Ik merk heel erg dat op beauty gebied mijn wishlist onwijs groeit. Dus ik vond het tijd om een beauty wishlist te maken voor het nieuwe jaar. Het product wat ik heel erg graag wil kopen is het Naked 3 palette van Urban Decay. Ik ga in April een dagje naar Amsterdam voor mijn nieuwe studie, en dan mag ik als cadeautje zo’n prachtig palette kopen.

Bobbi Brown highlighting powder | Ik vind de highlighters van Bobbi Brown echt prachtig, mooie verpakkingen, maar ook een mooie werking. Een highlighter of een blush van dit merk staat al een tijdje op mijn wensenlijstje.


Viktor & Rolf BONBON | Een prachtig parfum vind ik dit! Hoe cute ziet deze eruit. Ik hou van zoete en fruitige geuren. De strikjes flacon kan ik niet weerstaan. Zo cute!

Dior sculpt powder blush | Ook Dior is zo’n merk waarvan de blushes zo mooi zijn, het motiefje in de blush zelf ál. Zo mooi, ik ben gek op blushes dus eentje van Dior kan ook zeker bij mijn collectie dit jaar.

Urban Decay Naked 3 | Do I need to say more?! Deze roze tinten zijn zo mooi en de pigmentatie ervan is ook echt geweldig. Deze schaf ik heel snel aan! Perfect als een cadeautje voor mijzelf, wat ik altijd stiekem als smoesje gebruik haha.

Yves Saint Laurent lipstick | Ik heb bij dit product niet echt een voorkeur naar een bepaalde kleur, ik hou heel erg van rood tinten maar vind neutrale licht roze kleuren ook prachtig. De huls van deze lipsticks zijn echt al pareltjes.

High glow mineral highlighting powder Catrice | Hier heb ik al zoveel positieve reviews over gelezen! Highliters zijn zo mooi, en is zeker mooi meegenomen als deze ook nog eens budget zijn. Deze ligt ook snel in mijn mandje.

L’Oréal Paris volume million lashes | Dit is een fijne mascara, een van mijn favorieten. Hij doet goed zijn werk en de mijne is bijna op dus wil ik graag weer eentje op voorraad hebben. Wat is jullie favoriete mascara?

Wat staat er op jullie wishlist?
Liefs! Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Mooie items! Die highlighter van Catrice is echt prachtig <3

  2. Ik heb mijn Weekly Journal ook naar iets later verplaatst, omdat ik ook niet zo'n boeiend weekje had gehad en ook heel weinig foto's heb gemaakt haha. Dat Naked 3 palette vind ik trouwens ook ontzettend mooi <3

  3. Oh die parfum zou ik alleen al willen om de geweldige verpakking. Hoe die ruikt? Geen idee haha. Mooie items heb je op je wishlist staan 🙂

  4. Oef wat een heerlijke wishlist om naar te kijken zeg! Bonbon staat ook op mijn wishlist, hij ruikt heerlijk en de verpakking is super cute.

Geef een antwoord

Sluit Menu