room inspiration.

room inspiration.

Vandaag heb ik een post voor jullie vol met inspiratie, ik vind het altijd geweldig om op tumblr en weheartit allerlei foto’s op te zoeken, en inspiratie op te doen. Ik zie altijd zoveel mooie foto’s, ik heb de mooiste uitgekozen en die in een collage gezet. Ik heb vooral gekeken naar de lichte tinten in je kamer of huis. Ik vind dat zelf erg mooi. Zo romantisch ziet het er uit. 🙂  Enyoy!

Ik vind de tweede kamer echt heel gezellig, hoe ziet jullie kamer eruit, en wat vinden jullie van deze inspiratie?
Liefs
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

 1. Oh wauw, wat een mooie inspiratie! De een na laaste foto is mijn favoriet 🙂

 2. Leuke inspiratie foto's, zeer girly 😀
  Ik werk zelf ook graag met lichte tinten in mijn interieur, gecombineerd met enkele meubelstukken uit massief en blank hout. Ik zie het graag modern landelijk.

  X Sara

 3. Echt mooie kamers!! Heb zat inspiratie nu!! Die kussens vindt ik super<3
  Xxx

 4. Superleuk!
  Ik vind die fotolijstjes collectie aan de muur erg mooi, bij de tweede kamer.

Geef een antwoord

Sluit Menu