Review | Mac lipstick faux.

Review | Mac lipstick faux.

Hoi lieverds! Ik heb jullie al best wel een beetje nieuwsgierig gemaakt want ik heb twee prachtige mac producten besteld. Ik ben er echt zo blij mee. In dit artikel wil ik mijn nieuwe lipstick laten zien: faux. Het is een bekende lipstick en ik vind de roze tint kleur zo mooi. Lezen jullie mee naar mijn verdere mening hierover?

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in de ingrediënten van dit product: 

De verpakking
Ik vind de verpakking weer prachtig, mac lipsticks zien er sowieso altijd prachtig uit. Vind ik! De huls is mooi strak. Ik hou daar wel van! Ook staat er op de onderkant duidelijk de naam van de lipstick zodat je deze in je stash makkelijk kan vinden. Als je natuurlijk veel mac lipsticks heb, ik heb er nu twee. 

De lipstick
Wauw, kijk wat een prachtig roze kleurtje! Ik was opzoek naar de perfecte roze lipstick en ik vind deze wel echt heel mooi. Het is een lipstick voor het alle daags en kan je perfect dragen naar het werk of school. De pigmentatie van de kleur is ook goed, en op de lippen komt de pigmentatie ook goed uit. Hij blijft lang zitten en geeft niet extreem erg af. Oftewel ik ben erg tevreden!

 Swatches

Op het gezicht


Zoals je ziet zie je de kleur ook goed op de lippen! Heel fijn, je hebt ook wel eens dat rozige tinten wegvallen maar dat is bij deze lipstick totaal niet het geval. Ik ben er erg blij mee!
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe lipstick en ga hem vaak dragen!
Mac faux | 19,50 te koop bij de MAC store of bij Douglas.
Liefs! Evelien

Deze post heeft 21 reacties

 1. Je hebt een mooie nieuwe MAC lipstick uit gezocht =)
  Hij staat je goed !
  Liefs Jorinda

 2. Ik denk dat dit mijn eerste MAC aankoop ooit gaat worden, haha! Ik heb al vaker reviews gezien van Faux, en ik vind de kleur echt top <3

 3. Wat een mooie kleur! Staat je heel leuk. Vind hem niet extreem opvallen maar juist lekker subtiel. Mooi!

 4. Faux staat je echt goed! Ik heb deze ook en het is 1 van mijn favorieten 🙂 x

 5. Staat je heel mooi! 🙂 Wat heeft Mac toch fijne lipsticks he?!

 6. Echt een fijne lipstick, ik heb 'm ook! Maar ben toch iets meer van de bruinere tinten 🙂

 7. Super gave kleur, staat je mooi! Ik wil ook snel mijn eerste MAC lipstick gaan kopen, en dat zou zomaar Faux kunnen worden (:

 8. Hij is zo mooi! Elke keer als ik hem zie wordt ik een beetje meer verliefd, staat je erg mooi dit kleurtje!

 9. Deze lipstick staat bovenaan mijn wishlist van de Mac lipsticks! Zo'n mooie kleur.. Op dit moment doe ik het nog met de dupe van essence! 🙂

 10. Oh wauw Faux is echt een prachtige lipstick. Ik heb zelf Brave, die lijkt er best veel op vind ik zelf! Fijne review 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu