Mijn 2015, wat een jaar… maar hallo 2016!

Mijn 2015, wat een jaar… maar hallo 2016!

Het is vandaag 1 Januari, een nieuwe jaar. Nieuw kansen die op je zitten te wachten. Blijft altijd iets bijzonders vind ik. Ik vond het een perfect idee om terug te blikken op de hoogte punten, maar ook op de mindere punten. Ik word er heel blij van om dit zo op een rijtje te zetten. Lezen jullie mee?


Het jaar 2015…

Het jaar waarin ik zoveel heb geleerd. Als eerst mijn stage bij de GGZ. Oftewel de psychiatrie. Heb ik heftige dingen gezien, gehoord, maar heb ik ook mensen kennis door gekregen. Geleerd om te kijken naar het persoon zelf, maar niet naar het uiterlijk. Ben ik mijzelf tegengekomen, heb ik mij leren ontwikkelen. Durf ik meer van mij af te bijten, en ben ik nog steeds trots op de dingen die ik in deze stage heb gedaan en geleerd. Grenzen aan kunnen geven, niet teveel alles mee naar huis nemen, maar ook waar ik mijn creatieve en sociale vaardigheden in kwijt kan.

Positiever door het leven gaan, ik vind het belangrijk om te genieten van de ‘kleine dingen’. Dit komt ook door de stage in de psychiatrie, ik merkte heel erg dat deze mensen een flink rugzakje achterop hadden en dat deze mensen zo konden genieten van de kleine dingen. Je moet je niet allemaal focussen op de grote dingen, dit komt allemaal vanzelf. Je moet ook genieten van de dingen die daarvoor nog op je pad komen.

Het jaar waar ik geweldige vrienden en vriendinnen heb leren kennen, maar ook waar er vrienden helaas afvallen. Ik heb twee geweldige vriendschappen opgebouwd in 2015. Met mijn twee collega’s Charlotte en Robert. Waarvan ik zo blij ben dat ze op mijn pad zijn gekomen. Het zijn twee toppertjes waarbij ik altijd terecht kan en daar ben ik heel dankbaar voor.

Maar ook geweldige momenten met andere vriendinnen,  vriendinnen die er altijd voor mij zijn, waarmee ik naar concerten ben gegaan, waarmee ik gezellig een wijntje drink op terras, waarmee ik uren door de stad kan slenteren, waarmee ik uren kan kletsen over onze o zó leuke lovers. Jullie zijn een voor een te gek. <3

Het jaar waar ik geweldige momenten met mijn aller liefste vriend heb meegemaakt. Heerlijk uitwaaien bij het strand van Scheveningen, samen 50 kilometer gestept samen met je werk, de gezellige stap avondjes met vrienden van jou, en vrienden van mij, met zijn alle naar appelpop gaan, het weekendje weg dat ik voor je had geregeld voor je verjaardag, de o zo vele gezellige uitetentjes, de eerste zelfstandige vakantie, voor ons allebei. Saampjes twee weekjes kamperen in Zeeland, maar oh wat hebben we het gezellig gehad! Samen slapen in een tentje, lachen zoals alleen wij dat kunnen, en ook genieten van het mooie strand. Discussies over wat voor boodschappen we moeten meenemen. Ja dat was zeker een top vakantie. Maar ook ons jubileum, ons eerste jaar samen op 15 Augustus. Hebben wij gevierd met het vuurwerk festival in Scheveningen. En het weekendje weg naar Hengelo, saampjes er eventjes tussen uit. Maar ook de kleine dingen, dat jij er voor mij bent, en i k voor jou. Op jou kunnen bouwen, tegen jou alle roddels vertellen alsof je een vriendin voor mij bent, de knuffels, samen in slaap vallen, jou lieve kusjes, en jou geweldige blik als je mij aan kijkt. Ik ben zo blij met jou.

Ook het jaar dat ik Mike’s geweldige vrienden heb mogen ontmoeten, ik weet nog wel hoe zenuwachtig ik was omdat ik graag een leuke indruk wou maken. Maar wat zijn het leuke gasten! De vele gezellige feestjes die wij met zijn alle hebben gehad, walibi halloween, appelpop, maar ook de Efteling. Ik hoop dat daar ook zeker meer van gaan komen.

Mijn lieve familie, waarmee ik altijd gezellig kan kletsen over van alles, waar ik altijd langs kan komen. <3 Die er altijd zijn. Mijn lieve ouders, opa’s en oma’s, die ik nog alle vier heb waar ik heel erg mee bof, mijn schoonfamilie, tantes, ooms, & kleine nichtjes. <3

Mijn blog, is zó gegroeid in 2015. Elke werkdag een artikel online, wat ik heb volgehouden. Al mijn inspiratie en ideeën kwijt kunnen op dit kleine stukje internet, mijn eigen online dagboekje. Complimentjes krijgen van mensen. Maar ook dat dit mijn kleine bijbaantje is geworden, hier soms zelfs centjes mee verdien, en spulletjes krijg opgestuurd. Hier had ik nooit van mogen dromen. En niet te vergeten, er dik 200 volgers bij gekregen in dit geweldige jaar.

Maar ook het jaar waar onze lieve kat Minous ons verliet, ze was al oud. Maar wat was dit een domper. Ik was er kapot van. Het lieve katje wat ik al zo lang kende en opeens eleptische aanvallen kreeg, en haar pootjes uitvielen. Heel zielig om te zien. Maar wat heb ik een plezier gehad aan dit lieve katje.

Het jaar dat ik het stappen heb ontdekt, avondje stappen in Utrecht bij de winkel van sinkel samen met Charlotte, gezellig met meiden van school in Alphen aan den Rijn, de leuke kroegjes en uitgaansgelegenheden in Breda, en niet te vergeten in Gouda. Wat een heerlijke avondjes en nachtjes door waren dit!

Mijn zus die het huis uit ging, ik mis haar nog steeds! Maar ook wel weer een voordeel, ik kan nu gezellig bij haar op bezoek, en onze band is een stuk sterker geworden.

Kerst vieren thuis, met mijn ouders, zus en haar vriend en Mike. Wat was dat gezellig! Met zijn alle de cadeautjes uitpakken, een heerlijk kerstdiner gegeten die mijn moeder heeft gemaakt, en spelletjes spelen.

En tot slot, mijn eerste mac lipstick gekocht. Die al zo lang op mijn wishlist stond! Wat was ik toen blij. Er gaan zeker nog meer mac lipsticks bij komen.

2015, een jaar met hoogtepunten en dieptepunten. Maar o wat was je een geweldig jaar, en van 2016 gaan we ook weer wat maken! Iedereen een gelukkig nieuwjaar! Geniet er allemaal van <3
Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat een mooie terugblik. Ik lees een hele hoop mooie, fijne en bijzondere momenten. Dat 2016 maar een mooi jaar mag worden!

  2. Wat een mooi terugblik op 2015. Helaas blijven die vriendschappen komen en gaan elk jaar maar weer! Gelukkig nieuwjaar!

  3. Ik ben zelf uit huis gegaan en ik merk ook dat de band met mijn zusje die nu nog thuis woont, veel sterker is geworden. Als we elkaar nu zien, doen we ook echt leuke dingen samen! x

  4. Dat klinkt als een heerlijk jaartje <3 Al blijft het verliezen van een huisdier vreselijk!

  5. Ik vind het heel erg leuk dat ik vorig jaar je blog hebt ontdekt! Wat een onwijs mooie terugblik. Ik wens je een heel fijn 2016 toe! Liefs!

  6. Mooie terugblik. Hopelijk wordt 2016 net zo'n mooi jaar!

  7. Wauw, wat een mooi en dankbaar artikel! Hopelijk wordt 2016 weer een prachtig jaar <3 En wat fijn dat het zo goed gaat met je blog, je artikelen zijn ook echt super leuk om te lezen!

Geef een antwoord

Sluit Menu