Photo diary 36 | Spa Gouda, dagje strand, & oudejaarsavond!

Photo diary 36 | Spa Gouda, dagje strand, & oudejaarsavond!

De eerste photodiary van 2016! Hoera! Ik heb deze week genoten van mijn heerlijke laatste weekje vakantie. En helaas, tja… ik moet er ook weer een geloven. School begint weer en stage ook deze week. Maar we gaan weer knallen! Deze week heb ik weer leuke dingen beleefd, ik ben een avondje met lief naar spa Gouda geweest, heerlijk ontspannen. Ben een dagje naar het strand geweest met mijn ouders, opa en oma en lief. En heb ook natuurlijk deze week oud & nieuw gevierd en lekker veel wijntjes gedronken. Maak je klaar voor een best wel lange photodiary met veel leuke foto’s! Lezen jullie gezellig mee? 

Ik heb deze prachtige en stoere supertrash armband gekregen van lief, ik vind hem heel erg tof en is erg gaaf te combineren!

Hoe leuk is dit lieve kaartje die ik heb gekocht bij het winkeltje juffrouw saartje in Gouda, ik vind de tekst zó leuk! Oh en over dit leuke winkeltje heb ik een hotspot artikel over geschreven. Je kan dit hier lezen.

Ik ging dinsdag ook weer eventjes langs bij mijn zus, en dit lieve snoetje was er weer. Kijk nou wat een scheetje!

Ik had deze dag ook mijn nieuwe groene jurkje aan, wat in de avond had ik ook nog een familie feestje. Ook droeg ik deze hele dag mijn zwarte laarsjes met hak eronder, en pfoe wat had ik een zere voet aan het eind van de dag.

New in! Ik heb bij the body shop sale natuurlijk een hele lekkere bodybutter gehaald, en bij lush een nieuwe bubblebar. Je kan beter altijd maar een beetje een voorraad van hebben vind ik. 🙂

Lachennnnnn! 🙂

New in. De afgelopen make-upjes die ik heb gekocht, ik had nog een cadeaubon van de ici paris en heb deze mooie blush gekocht van BE. En een aantal basics waren op dus nam deze andere producten ook allemaal mee. Wat is jullie all time favourite make-up product?

Ik heb ook een artikel geschreven over de kerstcadeautjes die ik heb gekregen want ik ben flink verwend! Het artikel kan je hier lezen.

Donderdag ging ik eventjes langs bij mijn opa’s en oma’s, ik had ze al een tijd niet gezien en erg gemist. Ik heb hier ook mijn nieuwe jas aan! Vind hem zo leuk 🙂

Met oudejaarsavond nam ik heerlijk de tijd voor mijn haar, outfit en make-up en trek ik natuurlijk een jurkje aan! Ik had deze outfit aan.

Ik ging op oudejaarsavond naar mijn zus en haar vriend toe om gezellig een avondje oud & nieuw te vieren. Ze had een tafel super gezellig aangekleed met hapjes en leuke partypoppers. Ze had voor elk stel een partypopper, zo leuk!

Gelukkig nieuwjaar van ons, cheers! <3

Big things have small beginnings, mooi tekstje op dit leuke kaartje van de flow.

Op nieuwjaarsdag gingen wij ook eventjes de familie langs om nieuwjaar te wensen.

Happy Saturday! Zo fijn dat moment wanneer je weer het parfum voor de dag kan kiezen. Deze Zaterdag ging ik eventjes in de middag de stad in.

Zaterdag avond was ik weer in het centrum te vinden, wij gingen eventjes kijken bij de schaatsbaan en er was een heel feest omdat gouda de prijs heeft gekregen voor de beste binnenstad van Nederland. Toen kreeg ik een heerlijke champagne! Dat is nooit verkeerd.

Nadat ik de champagne op had gingen lief en ik een avondje heerlijk ontspannen bij spa Gouda,  ik was er nog nooit geweest maar het was heel erg fijn en wij hebben lekker samen ontspannen.

Een nieuw jaar betekent een nieuwe kalender: het dilemma op Dinsdag kalender! Week 1, dus elke week een nieuw dilemma. Zo leuk!

Zondag ging ik een dagje naar het strand met mijn ouders, opa en oma, Mike en natuurlijk hond Noah <3 Ik ben gek op het strand, lekker uitwaaien en ontspannen. Zo fijn!

Na afloop gingen wij bij een gezellig strandtentje een kopje verse muntthee drinken en een appelgebakje eten. Was erg gezellig!

Zondagavond was voor mij eventjes een chillavondje, ik had erge hoofdpijn en wou eventjes ontspannen. Flow vind ik een heel erg fijn en inspirerend tijdschrift!

En de laatste foto van deze photodiary! Een foto van mijn nieuwe kussen en schaaltje. Ik plaatste Maandag een shoplog op by-evelien.nl, dit artikel kan je hier lezen!

Hoe was jullie week? En hoe hebben jullie oud en nieuw gevierd? 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Allemaal leuke kaartjes! Ik vind jouw nieuwe winterjas erg mooi!
  Liefs

 2. Ah wat een heerlijke foto's! Je bent zo te zien goed het jaar uitgegaan. Leuke foto met de hele familie! En wat een goed idee met die partypoppers! Even uitwaaien op het strand kan erg lekker zijn. Geniet van deze week! Veel succes. Liefs

 3. Heerlijke foto's! De Flow vind ik ook altijd zo heerlijk om te lezen en zit inderdaad bomvol inspiratie. Wat staat dat groene jurkje jou leuk trouwens! x

 4. Wat veel leuke foto's, ziet eruit als een heerlijke chille week! En die quote op het kaartje bovenaan is mij op het lijf geschreven, hahaha. Ik moet er trouwens nu niet aan denken om naar het strand te gaan, het sneeuwt hier en het is zo koud!

 5. Ah wat een fijne diary. Ik zie een hoop gezelligheid, cadeaus en lekker eten. Ik zou willen dat wij wat dichter bij het strand woonden, lijkt me heerlijk 🙂 Fijne week gewenst, liefs Nina

 6. Hele leuke foto's! En wat een leuke teksten op allebei die kaartjes, zou ook echt iets voor mij zijn 🙂

 7. Omg snoetje is echt te schattig ! je hebt een hele mooie winterjas aan en wat veel lekker eten komt er voorbij

 8. Wat een gezellige diary! Al dat lekkere eten wat voorbij komt ziet er heerlijk uit! En de poes van je zus ziet er zo lief uit, wat een mooierd! Stiekem ben ik ook wel een beetje dol op de poes van mijn vriend, hihi. Het is echt een lieverd. Je hebt leuke kerstcadeaus gekregen en je winterjas blijf ik tof vinden!
  liefs

Geef een antwoord

Sluit Menu