Review | e.l.f foundation, mineral pearls & blending brush

Review | e.l.f foundation, mineral pearls & blending brush

Eyes lips face was een merk waar ik al een lange tijd nieuwsgierig naar was, ik had er nog nooit wat van geprobeerd maar ik hoorde zoveel positieve ervaringen. Ze staan bekend om hun betaalbare producten en de goede werking ervan. Ik mocht een aantal producten uitzoeken, dit was de perfecte manier om kennis te maken met de producten van e.l.f! Ik review vandaag de foundation buff, de mineral pearls en een blending brush. Lezen jullie mee?

Ik begin als eerste met de foundation. Ik vind foundations altijd erg lastig uitzoeken en bestelde de foundation eigenlijk met een kleine twijfel of de kleur goed zou zijn. Ik begin eerst over de verpakking, ik vind de verpakking erg mooi. De flacon is van glas en de tekst is zwart matte op de flacon. Super mooi! Ik vind hem hierdoor een luxe uitstraling hebben. De flacon is klein en compact dus makkelijk ook mee te nemen wanneer je op reis gaat.

De kleur van de foundation is goed. Ik vind het een prettige substantie. In de substantie is SPF verwerkt dus ook nog eens fijn voor de lente die eraan komt. Hij is makkelijk aan te brengen en goed te verdelen op mijn gezicht, het zorgt voor een halfmatte finish en dekt goed. Je ziet niet meer mijn roodheden en oneffenheden. Ik vind het effect erg mooi, je ziet dat het goed dekt en ook goed verdeeld is. De foundation blijft heel de dag goed gedekt. Fijn!
 E.l.f foundation sand | 7.99.

Als tweede review ik de mineral pearls. De verpakking vind ik er ook weer basic maar luxe uitzien. De deksel is weer matte wat ik persoonlijk heel erg mooi vind. De pareltjes worden in een apart verpakt zakje geleverd. Zo kan je zelf de pareltjes in het bakje doen. Dit vind ik erg prettig! Dan zijn de pareltjes nog niet beschadigd. 
De e.l.f mineral pearls zorgen voor een perfecte glanzende glow en voor een natuurlijke finish. De poeder is geschikt voor alle huidskleuren, hij past zich automatisch aan. De mineral pearls geeft de huid een gezonde gloed en zorgt ook voor de verzorging, de formule is verrijkt met vitamine A,B,C,D en E wat er voor zorgt om de huid te verzorgen. De poeder zorgt voor een natuurlijke uitstraling. 
De mineral pearls vind ik zelf heel erg prettig om aan te brengen met een kwast. Er zit een poedersponsje bij die onwijs zacht is maar ik vind hem niet heel erg prettig in gebruik. Ik pak dan toch liever een kwast want die brengt het product beter aan, ook in de hoekjes. Het zorgt voor een gezonde uitstraling en vind het prettig in gebruik! De e.l.f mineral pearls | 9,00.

En als laatste review ik voor jullie de e.l.f blending brush. De kwast is in een ‘klein’ compact voor maat wat er voor zorgt dat je hem ook weer makkelijk kan meenemen wanneer je ergens heen gaat. Ik vind de kwast goed zacht aanvoelen en voelt prettig aan de huid. Ook is het een extreem volle kwast wat er voor zorgt dat het blenden makkelijk gaat. De mineral pearls zijn fijn aan te brengen met deze kwast, ik vind hem ook heel erg fijn om blush aan te brengen. Ik ben fan van de blending brush!
Beautifully bare blending brush | 8,00.

 Op de bovende foto zie je mijn gezicht zonder foundation, ik heb hier alleen dagcrème aangebracht. Je ziet dat ik vele roodheden en oneffenheden heb ik mijn gezicht.

Op de bovenste foto zie je de gehele look, ik heb de e.l.f foundation aangebracht en vind het er onwijs mooi uit zien. Het maakt mijn huid heel egaal, ik heb de mineral pearls gebruikt om mijn foundation af te poederen en daarna mijn hele make-up look. Ik ben helemaal fan van de producten!

Ik ben tevreden over de producten die ik heb uitgeprobeerd en raad ze zeker aan. Ik vind de look er erg mooi mee geworden en draag de foundation met veel plezier. Hij zorgt voor een goede geleidelijke dekking. De mineral pearls zorgen voor een gezonde gloed en de kwast is onwijs prettig in gebruik. Ik ben fan!

Zijn jullie bekend met de producten van e.l.f? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review 

Deze post heeft 4 reacties

  1. Goed resultaat, zeg! Die pearls zien er mooi uit; ik krijg er een unicorngevoel bij, hehe.

  2. Wauw die foundation is echt super mooi! Prachtige producten, mooie look heb je ermee gemaakt <3

  3. Ik heb nog nooit iets van elf gekocht, maar ben nu toch wel nieuwsgierig geworden! 🙂

  4. Wat heb je mooie producten uitgeprobeerd van Elf. Ik vraag me nog wel af of de foundation heel erg vloeibaar is? Ik heb momenteel een foundation van ELF (echt mijn lievelingsfoundation!!!) die super vloeibaar is. Zó fijn! De producten zien er aangebracht ook heel erg mooi uit trouwens. <3

Geef een antwoord

Sluit Menu