Interieur | Kamer details.

Interieur | Kamer details.

Happy friday! Wat is de week toch weer snel gegaan. Wauw, weer voorbij gevlogen naar mijn gevoel. Vandaag laat ik jullie foto’s zien van mijn kamer. Dit is echt mijn eigen plekje waar ik heel erg blij mee ben. Mijn heerlijke grote bed, mijn fotomuur en mijn make-up spiegel. Kijken jullie mee naar de foto’s?

Heel erg fijn weekend! Wat vinden jullie van mijn kamer?
Liefs! Evelien

Deze post heeft 18 reacties

  1. Wauw, wat een prachtige kamer. Vind vooral je bed geweldig, met een hele lading aan kussentjes! Zit zelf nog steeds half in m'n eigen kamer verandering, heb nog geen accessoires gekocht. Waar heb jij de kussentjes vandaan?

  2. Aaaah, wat een prachtig interieur! Je bed ziet er zo gezellig uit <3 Mooie kamer!

  3. Ik had al eerder foto's gezien van je kamer (vooral op Insta geloof ik) en echt, je hebt de meest schattige kamer ooit! <3

  4. Wauw, wat heb je een leuke kamer! Fijn ook om zo even inspiratie op te doen aangezien ik toevallig vandaag begonnen ben met mijn kamer helemaal te restylen!

  5. Wat een mooie kamer heb je! Ik vind je interieur echt heel leuk. Ik zou me alleen irriteren aan de scheve lijstje omdat ik een perfectionist ben, haha! Maar aan de ene kant heeft het ook wel weer wat! Ik vind je bed heel erg mooi! ☺
    liefs

  6. Mooie foto's heb je gemaakt! Echt een heel lieve kamer met al dat roze, ziet er heel schattig en gezellig uit!

  7. Wat een gezellige kamer heb jij! Het ziet er lekker knus uit en vooral ook leuk gedecoreerd. Al die lijstjes boven je bed vind ik heel tof staan!

  8. Wat een gezellige kamer! Al heb je vast elke avond een kwartier werk om alle kussens opzij te leggen? 😉

Geef een antwoord

Sluit Menu