Bucketlist! ♡

Bucketlist! ♡

Dromen, dat vind ik zo leuk om te doen. Maar iedereen heeft denk wel dromen. Toch?! Ik heb onrealistische dromen, zoals trouwen met channing tatum of op en onbewoond eiland leven. Ja dan moet er een héél erg groot wonder komen voordat dat gaat gebeuren.  Of je kan ook denken aan wonen in Italie, zo’n lief klein mooi huisje. En ja met een klein rood VW busje, en gelijk rijbewijs erbij alsjeblieft. Maar de wat meer realistische dromen die heb ik ook, me studie afronden, op mezelf gaan wonen als ik wat ouder wordt, leuke kleding shoppen, naar concerten gaan, op je crush afstappen of je kamer een hele make-over geven. Ik heb al mijn hele onrealistische dromen en realistische dromen op een rijtje gezet. Maar wees gewaarschuwd, het wordt een lang artikel met zo véél foto’s. 🙂

Oh yes! <3

Wat ik toch nog echt ooit een keer wil waarmaken, is de wereld rondreizen met je vriend, of beste vriendin. Of gewoon in een vliegtuig / bus / trein stappen en kijken waar je uitkomt. Hoe tof is dat! Naja, wie weet komt dat ooit waar. 🙂
Wat zijn jullie dromen wat op jullie bucketlist staat? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

 1. Mooi artikel! 🙂 Ik wil ook veel gaan reizen en het lijkt me ook heel tof om gitaar te leren spelen! En verder staan er nog oneindig veel dingen op mijn bucketlist!

 2. super leuke dingen heb je gekozen veel wil ik ook nog doen of leren! Piano spelen vind ik ook zo prachtig! liefs x

 3. Een leuk artikel! Mij lijkt het ook heel gaaf om de wereld rond te reizen met een vriendin! Ik zou ook graag piano willen leren spelen!
  xxx Sarah

 4. Heel leuk artikel ik wil ook zoveel leuke dingen doen! Ik wil 6 ook een keer doen kijken waar ik dan naar toe ga.

  Liefs, Jet

 5. Ik vind dit lijstje zo leuk! Ik zou ook zo graag een instrument willen spelen, maar ik weet niet waar ik de tijd vandaan moet halen ): Voor het ontmoeten van channing tatum maak ik wel even tijd hihi

 6. Leuk! Ik zou ze ook allemaal wel willen doen 🙂

 7. Zalige dingen allemaal! Zeker van de wereld rondreizen, wil ik ook zo graag doen.

Geef een antwoord

Sluit Menu