Filmrecensie | Mijn favoriete netflix films & series!

Filmrecensie | Mijn favoriete netflix films & series!

Ik heb sinds kort een account op Netflix en ik ben echt verslaafd. Ik kijk nou zo gemakkelijk films en series en dat is zo fijn! Ik kijk new girl in mijn eentje. En american horror story samen met mijn vriend. Het nadeel daarvan is.. ik kan pas de volgende aflevering kijken als hij er is. En kan dan soms wel 5 dagen wachten. Mweh.


Serie: American Horror Story:
Mike en ik zijn verslaafd! Het heeft drie seizoenen, het eerste seizoen ging over een gezin, man en vrouw en hun dochter die gingen verhuizen. Familie Harmon verhuist naar Los Angeles nadat haar moeder Vivien een bevalling met een dood geboren kind achter de rug heeft. Ze probeert de relatie met haar man terug op de sporen te krijgen nadat die een relatie heeft gehad met een van zijn leerlingen terwijl haar dochter Violet een depressie heeft. Hun nieuwe huis waar hun intrekken schijnt bezeten te zijn en allemaal rare en horror achtige dingen te gebeuren. Dit is een korte samenvatting van seizoen 1. Wij zijn net begonnen in seizoen 2 en dit gaat over een psychiatrisch ziekenhuis (eng!!) en derde seizoen over een horror circus. Dit is zo’n aanrader!

Serie New Girl:
Dit is een echte vrouwenserie! Heerlijk als je een chill avondje wilt houden met een kop thee. New girl gaat over Jess, zij is opzoek naar een nieuwe woning nadat ze haar vriend betrapt heeft met een ander meisje. Ze komt te wonen in een mannen appartement met die vrij gezellen mannen: Barman Nick, fitnesstrainer Coach en vrouwenversierder Schmidt. Ze overtuigt hen haar te accepteren door te vertellen dat ze bevriend is met modellen. Deze serie is lekker luchtig, gegarandeerd lachbuien, knappe mannen en makkelijk te begrijpen.


Film: Forrest gump:
De film gaat over Forrest Gump. Zijn lage IQ weerhoudt hem er niet van om een grote rol te spelen bij diverse belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis. Zo zien we hem in vietnam vechten, Elvis en JFK ontmoeten. Tussen deze gebeurtenissen door komt hij eens in de zoveel jaar zijn grote jeugd liefde Jenny tegen. Het meisje wat hij van kleins af aan al kent. Ik had tissues nodig met deze grijpende film!

Film: voor ik doodga:
Voor Tessa van zestien is die vraag werkelijkheid. De artsen hebben haar verteld dat ze door haar leukemie nog maar korte tijd te leven heeft. Die tijd wil Tessa goed besteden. Dus maakt ze een lijst van tien dingen die ze absoluut nog wil doen voor ze doodgaat. Te beginnen met seks. En ze wil nog autorijden. En beroemd worden. En verliefd. Terwijl ze aan haar lijst werkt wordt de ziekte steeds erger en komt het maar dichterbij.

Film: Insidious:
Dit is een horror/thriller film en moet je van houden! In deze film vormen Josh en Renai samen met hun drie kinderen een gelukkig gezin. Ze zijn dolblij met hun verhuizing naar een alleenstaande villa, maar dan gebeurt het. Het huis blijkt vol te zitten met geesten die het gemunt hebben op hun jongste zoon.. Wanneer hun zoon in een onverklaarbare coma raakt willen ze zo snel mogelijk het huis verlaten. Eenmaal ingetrokken in het nieuwe huis doet het jonge gezin de angstaanjagende ontdekking dat het lichaam van hun zoontje een magneet blijkt te zijn voor geesten.. Ontsnappen heeft geen zin meer.


Wat is jullie favoriete serie of film op netflix? En wat is zeker een aanrader? 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Forrest Gump is zo tof! Heb er uitgebreid om zitten janken (al moet ik wel zeggen dat ik al snel moet janken om films, haha). Ben ergens wel heel benieuwd naar American Horror Story, maar iets houdt me tegen om te kijken. Denk het feit dat ik 'm dan alleen moet gaan kijken :')

  Ik kijk nu het liefst Pretty Little Liars, elke dinsdag zijn de nieuwe afleveringen weer en ik hou gewoon van het (zieke, maar geweldig verzonnen) verhaal.

 2. Oeh ik heb het boek gelezen van voor ik dood ga. Ik vond het niet geweldig, maar ik ben wel benieuwd naar de film.

 3. American horror story vind ik ook een goede serie. Ik hou wel van horrors. Insidious heb ik ook gezien!

 4. Netflix is echt verslavend haha!
  Mijn favoriete series zijn:
  Orange is the new black , Orphan Black , Pretty Little Liars , How To Get Away With Murder.
  Liefs Jorinda

 5. Netflix is chill ja! Ik heb het nu verwijderd omdat het me toch te veel geld kostte.. Maar ik mist New Girl!!

 6. AHS, New girl en Insidious zou ik zelf ook echt aanraden! De rest heb ik nog niet gezien, dus die gaan op mijn lijstje

 7. Ik vind new girl ZO ZO ZO leuk! Ik kijk het sinds kort en mijn vriend vindt het gelukkig ook een hele leuke serie. Liefs

 8. Voor ik doodga zou ik graag zien! Ooit heb ik de eerste aflevering van American Horror Story gezien, maar ik vind een serie om bijvoorbeeld met meerdere mensen te kijken haha 🙂

 9. ik heb ook sindskort netflix en ik vind pretty little lairs erg goed en ik ben nu bezig met gossip girl

Geef een antwoord

Sluit Menu