Beauty | Mini Lush stash!

Beauty | Mini Lush stash!

Zoals jullie weten ben ik gek op Lush! Ik heb in de zomer ongeveer een van mijn eerste producten gekocht van Lush en ik ben helemaal verkocht. Ik vind de werking heel erg fijn en alles ruikt zo lekker! Echt die geur, genieten <3 Ik heb ook al een aantal producten opgemaakt zoals de gele fun en een aantal bruisballen. Lezen jullie mee?

Een heerlijke mint geurige scrub! De review lees je hier

Zijn jullie ook zo gek op lush? E zoals jullie misschien zien is mijn spiegelreflex camera eindelijk gemaakt! Ben er zo blij om, en kan nu weer eindelijk goede, heldere en mooie foto’s maken. (:

Wat is jullie favoriete product van Lush? 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Fijne lush producten heb je =)
  Lush is echt een fijn merk!
  Liefs Jorinda

 2. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Superfijn dat je camera eindelijk is gemaakt <3 En zelf heb ik nog niets van lush, maar het lijkt me een fijn merk

 3. Wauw, wat heb je al veel producten van Lush! Ik ben ook dol op Lush en heb er ook aardig wat producten van opgemaakt. Het is alleen zo duur, maar voor goede producten heb ik het wel voor over en het werkt ook echt goed! Op dit moment is Oatifix mijn favoriet, een heerlijk masker voor echte droge, gevoelige huidjes zoals ik die heb! Toen ik hem op had voor het eerst en hem eraf deed had ik een heerlijk zacht huidje! Je hebt prachtige foto's gemaakt, fijn dat hij weer gemaakt is!
  liefs

 4. Heeerlijk! Ik kijk al uit naar het moment dat ik de Lush winkel in kan stappen en alles kan kopen wat ik lekker vindt 🙂

 5. Waaauw, wat heb jij een hoop heerlijke producten van Lush in je bezit, love it! Ik heb zelf Masl of Magnaminty en die vind ik super fijn. Maar mijn favoriete product van Lush is en blijft Lemony Flutter, ik kan nier meer zonder <3

 6. Ah fijn dat je camera het weer doet! Kun je lekker veel plaatjes schieten! Oeps. Is het erg als ik zeg dat ik nog nooit een product van Lush heb gekocht….

 7. Top dat je camera weer gemaakt is! Lush heeft zulke fijne producten. Je hebt echt veel zeg! Vind het zelf te duur om voor mezelf te kopen, dus heb alleen de lipscrub. Die gezichts- en bodymasker lijkt mij ook wel heel fijn!

 8. Lijken me echt fijne producten van Lush. Ik heb tot nu toe nog alleen maar een lipsrucb gekocht, shame on me!

 9. Die potjes zien er altijd zo schattig uit! En ik wil altijd die houten baby lepeltjes die ze in de winkel hebben meenemen.

 10. Wat een fijne producten! Het masker heb ik ook al gehad en is geweldig in gebruikt. De laatste tijd heb ik een enorme Lush verslaving gecreëerd. Ik zo het liefst alles willen proberen 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu