Review | Make-up revolution  – redemption romantic smoked palette.

Review | Make-up revolution – redemption romantic smoked palette.

Ik heb weer eens een review voor jullie! Vandaag heb ik een review over dit pallet van make-up revolution. Ik vind dit een heel erg fijn merk en was heel benieuwd naar dit oogschaduwpalette. Ik ben gék op mooie bruin en goud tinten. Lezen jullie mee?

Het palette heeft een mooie vormgeving, strak, maar overzichtelijk. Ik hou wel hiervan! Je ziet duidelijk welk oogschaduw pallet je te pakken hebt en vind het een groot voordeel dat het ook doorzichtig is. Mooi!

Dit palette is 4,95 en van het merk make-up revolution. Dit make-up merk is te koop bij makeupmusthaves.nl. Een leuke webshop waar ze verschillende mooie make-up merken verkopen zoals essie, make-up revolution & sleek. Maar natuurlijk ook nog meerdere merken!

De ingrediënten van dit palette zijn: Mica, Magnesium, Stearate, Parreffinum Liguidum, Ethylhexyl Palmitate, Polubutene, Dimethicone, Methylpareben, Propylparaben.

Dit palette heeft prachtige winterse warme kleuren. Je kan hier mooie looks mee maken en is perfect voor een alledaagse look, maar ook voor een look met uitgaan.

De pigmentatie vind ik echt bizar mooi! Voor zo’n goedkoop prijsje zulke prachtige pigmentatie. Je kan hier prachtige looks mee maken. Ik had zit zelf totaal niet verwacht, dit had ook zo van een duurder of luxer merk kunnen zijn. Ik ben in ieder geval echt ontzettend blij met dit oogschaduwpalette! En deze ga ik zeker vaker gebruiken.

Wat vinden jullie van dit pallet?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Wauw! Dit ziet er goed uit! Had ik ook niet verwacht. Ben ook echt gek op natuurtinten oogschaduw!

  2. Een mooi simpel palette zonder enige poespas. Heel mooi! Alleen lijken de oogschaduws wel een beetje korrelig, maar dat neem je dan wel voor lief voor zo'n prijs 🙂 x

  3. De kleuren zien er goed uit, wat een fijn palette!

  4. Oh wat mooi! Mooie kleurtjes ook, houd wel van dat meer neutrale. Benieuwd naar je looks ermee!

  5. Prachtige kleuren, zulke draag ik dagelijks 🙂 Ben ook benieuwd naar een look hiermee.

  6. Lijkt mij een mooie palette. De kleuren spreken mij ook erg aan.

  7. Het palette heb ik volgens mij ook. Hij is zo mooi! Echt prachtige, naturelle kleuren die geschikt is voor overdag. De pigmentatie is ook nog eens goed! Leuke review!
    liefs

Geef een antwoord

Sluit Menu