Review | Lush Roots haarmasker

Review | Lush Roots haarmasker

Het is weer tijd voor een review! Ik heb met veel liefde mijn favoriete haarmasker van Loreal gebruikt. Toen ik de bodem begon te zien was het hoog tijd om een nieuw masker uit te zoeken. Ik liep binnen bij lush en ik zag dat ze hier ook haarmaskers hadden, Roots zag er welbelovend uit  en ik nam er een mee!

Ik was al sinds een lange tijd ontzettend benieuwd naar de haarmaskers van Lush. Ik ben groot fan van Lush maar ik had nog nooit een masker geprobeerd. Ze letten op de ingredienten en testen het niet uit op dieren. Beter kan niet! Het masker heeft een inhoud van 225 gram en is te koop voor 19,95.

Ik vind de vormgeving van de producten van Lush altijd heel erg leuk en ze hebben altijd dezelfde kenmerken! Like it! Ik vind de vormgeving van de tekst altijd heel erg tof en hij is goed te bewaren en de pot is van fijn materiaal gemaakt. Ook leuk om te weten, ze recyclen deze potten en als je 5 lege potjes/flesjes  inlevert krijg je een gratis vers gezichtsmasker.

Roots beweerd dat het een wondermiddel is voor dun en fijn haar, het geeft je haar weer een gezonde boost en zorgt ervoor dat je de kracht weer terug vindt in je haar. Ik heb geen last van dun haar maar meer kracht een versterking kan mijn haar zeker gebruiken.

De substantie van Roots is onwijs dik en voelt fijn aan, het is goed over mijn natte haar te verspreiden en dit laat ik ongeveer 10 minuten intrekken. Ondertussen scheer ik bijvoorbeeld mijn benen en laat ik het masker intrekken. Na de 10 minuten was ik het masker uit, was ik mijn haren en daarna föhn ik het droog. Ik merk dat mijn haar steviger en dikker aanvoelt en het geeft mijn haar een positieve boost.

De geur is heerlijk en ruikt heel erg fris, er is extra olijfolie in verwerkt, honing en netel en dit zorgt ervoor dat het je hoofdhuid kalmeert. Ook ruik ik een opwekkende geur en dit is een mengsel van Neroli, grapefruit en zoete sinaasappel olie. Ik ben verkocht! Het haarmasker is ook nog eens zuinig in gebruik, je hebt niet veel nodig dus ik verwacht dat je er lang mee doet. Ik vind het masker goed zijn werk doen en het geeft mijn haar een duidelijke boost.

Zijn jullie al bekend met de haarmaskers van Lush? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 24 reacties

  1. Jaaaa je moet hem echt een keer proberen, hij is echt heel erg fijn!
   Liefs,
   Evelien

  1. Ja het is echt een wondermiddeltje voor mijn haar <3 Heerlijk!
   Liefs,
   Evelien

 1. Fijn dat deze zo goed werkt! Ik heb nog nooit een haarmasker van Lush gebruikt, maar dit klinkt in ieder geval erg goed!

  1. Ja ik ben er zo tevreden over! Geeft mijn haar een verzorgd laagje en een ontzettend mooie glans. <3

 2. Heel toevallig had ik dit masker laatst ook in mijn handen haha! Hij klinkt echt super goed. Mijn haar kan wel wat versterking gebruiken. Ik scheer ook altijd mijn benen wanneer ik een product moet laten intrekken hihi.

  1. Ahhh wat toevallig! Leuk! Jaaa haha doe ik ook altijd, zo chill is dat! Heb anders nooit het geduld haha.
   Liefs,
   Evelien

 3. Wat een fijne review, klinkt als een fijn product =)
  Liefs Jorinda

 4. Klinkt goed! Wat zit er veel in zo'n pot! Ik gebruik graag een haarmasker, vooral voor de puntjes van mijn haar, die zijn erg droog. Ben wel benieuwd naar de maskers van Lush 🙂 Liefs, Sija

  1. Ja super fijn, je kan er ook nog eens heel erg lang mee doen! <3
   Liefs,
   Evelien

 5. Oeh, dit haarmasker van Lush klinkt echt heerlijk. Helaas zit er geen Lush in de buurt waardoor ik niet snel naar de winkel kan rennen, haha. Als die nou eens dichterbij zat! Ik heb nog geen haarmaskers geprobeerd van Lush, binnenkort maar eens doen! Prachtige foto's heb je gemaakt!
  liefs

  1. Ahhh laat het wel even weten als je hem ooit aanschaft, ik ben heel benieuwd of je net zo enthousiast bent als mij! Dankjewel lieve Maris!

 6. Dit masker klinkt echt heel fijn! Misschien moet ik ook maar eens een masker van de Lush proberen haha.

  1. Jaaa zeker doen! Laat het mij even weten wat je ervan vindt. Ik ben heel benieuwd!

  1. Jaaaa doen! En natuurlijk wel eventjes laten weten wat je ervan vindt. 😉
   Kus!
   Evelien

 7. Klinkt goed! Heb nog geen haarmasker van Lush gebruikt, de bodyproducten vind ik wel heel fijn!

Geef een antwoord

Sluit Menu