Photodiary 140 | Vintage modevondst, middagje Rotterdam met mama & contract tekenen!

Photodiary 140 | Vintage modevondst, middagje Rotterdam met mama & contract tekenen!

Hi meiden! Het is tijd voor een nieuwe photodiary waarin ik jullie een kijkje geef in mijn leven en bijpraat over wat er afgelopen week allemaal is gebeurd. Ik vond afgelopen week een ontzettend fijne week, ik heb onder andere mijn contract ondertekend bij mijn nieuwe werkplek, ik heb een geweldige vondst gedaan bij de kringloop, en ik was een middagje naar Rotterdam met mijn mama. Lees je gezellig mee?

Maandag

Maandag was de dag aangebroken dat ik het contract bij ggz-rivierduinen ging ondertekenen. Wauw! Dit voelde als een nieuw hoofdstuk in mijn leven en ik liep met een grote big smile op mijn gezicht naar de bus toe, in September ga ik daar vier dagen in de week aan de slag en studeer ik een dag bij de HvA.
Na het gesprek ging ik het centrum nog even in en liep ik langs de Etos, ze hadden daar een grote uitverkoop. Ik nam onder andere nieuwe real techniques kwasten mee en een beautyblender in de sale. Zulke fijne aankopen!

Dinsdag

 Dinsdag had ik een ochtendje college en trakteerde ik mijzelf op een heerlijk ijsje, jummie!

In de middag ging ik aan de slag voor mijn YouTube kanaal en werkte ik aan mijn studie. Cato kwam er gezellig bijliggen en vond het maar al te leuk!


Ik ging daarna samen met Noah lopen naar het winkelcentrum en een ijsje voor haar halen, dit vond ze maar al te lekker! Zo lief. <3

Woensdag

Woensdag had ik een dagje college, in de ochtend ging ik studeren en in de middag volgde ik een hoorcollege. Niet zo’n hele bijzondere dag.
Donderdag

Donderdag had ik een lange dag voor de boeg, eerst een dagje stage en ik had daarna eigenlijk avond college. Gelukkig viel die les uit dus was ik rond zes uur thuis!

In de avond ging ik een avondje aan mijn blog werken en heb ik eindelijk een knoop doorgehakt. Ik heb een afspraak gemaakt bij de Kamer van Koophandel om mijn blog in te schrijven en ik heb direct een overzicht gemaakt in mijn agenda wat betreft samenwerkingen en dingen die ik nog ga uitvoeren. Yes! Zo’n fijn gevoel. 

Vrijdag

Vrijdag was ik een dagje met mijn moeder in Rotterdam, ik spotte deze nieuwe collectie van de Etos! Prachtig ziet het eruit. <3

Wij vinden het altijd heerlijk om in de grote warenhuizen een kijkje te nemen aangezien ze die niet in Gouda hebben, ik spotte onder andere een van mijn favoriete merken Fabienne Chapot, ik wilde wel alles hebben! <3

Ik paste onder andere deze vrolijke rok, er waren veel verschillende meningen over. Wat vind jij van dit lookje?

Happy Friday! Het was tijd om naar poopoo te gaan, ik had er erg zin in en ging met mijn vrolijke koffertje op weg naar Breda. In de avond gingen wij het tweede seizoen van 13 reasons why kijken. 
Zaterdag

Zaterdags reden Mike en ik naar Tilburg toe, ik volgde een ontzettend leuke kringloop op instagram en ik wilde daar graag eventjes een kijkje nemen.

Helaas viel het aanbod erg tegen, maar ik nam wel dit leuke jasje mee! Ik heb er een hele toffe outfit mee in gedachten en het stond ontzettend leuk. In de middag reden wij richting Zeeland om naar een verjaardag van zijn oom te gaan & in de avond hielden we een 13 reasons why marathon. Heerlijke Zaterdag. <3

Zondag
Zondag hadden we een heerlijke relax dag, we haalden een lekker ijsje en in de avond gingen Mike en ik samen met mijn opa, oma en moeder bij de wok eten. Jum! In de avond knuffelde ik met de meisjes en ging ik daarna lekker slapen. 
Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat heb je zo te lezen een leuke week achter de rug! Zo gaaf dat je je gaat inschrijven bij de KvK! ♥ Goed bezig! En wat leuk dat je naar Rotterdam bent geweest! Die collectie van Fabiënne Chapot ziet er inderdaad wel heel tof uit.

  2. Dat jasje ziet er heel erg tof uit, mooie vondst! Ik vond de outfit met de bloemenrok iets minder mooi, ik vind dat het niet zoveel doet voor je mooie figuur!

  3. Veel succes met je nieuwe job! En wat een superschattige katjes heb je!
    PS: Ik vind de rok heel mooi qua kleur en print, maar misschien beter een ander modelletje? Ietsje korter misschien?
    Groetjes en ik wens je nog zo'n leuke week toe,
    Sigrid

  4. Wat een fijn weekje! Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Ik vind je rok trouwens heel tof hoor (die gele!).

Geef een antwoord

Sluit Menu