Review | Lush sugar scrub.

Review | Lush sugar scrub.

Met dit koude weer kan mijn huid altijd wel een oppepper gebruiken. Ik was opzoek naar een scrub en ik kwam deze tegen bij lush. Deze beweerd je bloedsomloop te stimuleren en je huid te verzorgen. Zoals de naam al zegt is dit een suiker scrub, andere ingrediënten zijn venkel en gember. Ik ben heel benieuwd naar dit product, lezen jullie mee? 

Zoals lush verteld moet deze scrub jouw droge huid zeker een oppepper geven. En dat is juist iets wat ik kan gebruiken met deze koude dagen! Mijn huid is de laatste tijd erg droog.

De medewerkster bij lush vertelde mij dat je bij deze scrub niet téveel water moet gebruiken. Je kan bijvoorbeeld hem eventjes onder de kraan houden of de douch uitzetten. Als de scrub vochtig is kan je hem voorzichtig heen en weer halen over je huid. Er komen dan vanzelf stukjes los en hier wrijf ik nog eventjes langs met mijn hand. Ik merk dat mijn huid heel erg zacht wordt en heerlijk gaat ruiken, wat een lekkere geur ook! Ik ben zoiezo gek op scrubs want je huid voelt weer als een beetje ‘nieuw’ en dat vind ik altijd super fijn! Deze komt zoiezo bij mijn favorieten, het doet zijn werk en hij is fijn in de werking.

Prijs: 4,90 en te koop bij LUSH.

Kenden jullie dit product? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 9 reacties

 1. Ik kende het nog niet, maar het lijkt me een erg fijne scrub! Mooie foto's ook 🙂

 2. Klinkt super goed! Ik ben ook nog opzoek naar een fijne scrub en ben ook in Amsterdam te vinden deze week. Dat wordt een bezoekje aan Lush! Kan je de scrub 1 keer gebruiken of meerdere malen? x

 3. Lijkt me heerlijk!
  Had laatst een shampoo besteld.. Helaas werd mijn haar daar zo vet van.
  De scrub ga ik absoluut een keer proberen

 4. Klinkt lekker! Ik heb laatst staan twijfelen over deze. Maar ik ben voor de zoutscrub gegaan 😉 misschien de volgende keer! Wel een heeel mooi kleurtje.

 5. Ik heb nog nooit scrubs gebruikt van Lush, klinkt wel interessant. Alleen zou ik dan denk ik toch liever voor een ander geurtje gaan. Venkel en gember is niet helemaal mijn ding…

 6. Oehh, lijkt me heerlijk zeg! Ik heb nog nooit iets van lush gehad, maar deze scrub lijkt me echt onwijs handig <3

 7. Hele leuke review, Lush is echt één van mijn favoriete winkels 🙂 Een tipje: sowieso schrijf je als sowieso, en niet als zoiezo haha!

Geef een antwoord

Sluit Menu