Mijn favorieten series op netflix!

Mijn favorieten series op netflix!

Ik ben een echte netflix liefhebber en kan uren lang een goede serie kijken, gelukkig vind mijn vriend dat ook helemaal niet erg en spenderen we graag wat uurtjes op de bank met een wijntje/biertje en een serie. Sommige series kijk ik alleen, en een aantal heb ik met mijn vriend gekeken. En daar hoort ook een regel bij: niet een aflevering in je eentje kijken! (struggle als het zó spannend is!) Ik heb in ieder geval mijn favoriete series op een rijtje gezet!


The walking dead 
Iedereen kent the walking dead wel denk ik? Het gaat over mensen die proberen te overleven met een wereld voor zombies. Ik had eigenlijk verwacht dat dit geen serie voor mij zal zijn maar ik vind hem tot nu toe echt ontzettend spannend, ik kijk deze serie samen met Mike en we hebben net seizoen 6 gekeken (Veel spoilers op Facebook gezien) en moeten nu wachten op seizoen 7. De laatste aflevering is wel echt gruwelijk, zo spannend… 

Gossip girl
Dit is echt een vrouwenserie en hier wordt ik echt heel blij van, een luchtige serie, beetje geroddel, meidendingen en knappe mannen (dan!). Kopje thee erbij en lekker ontspannen, het gaat over een groep jonge mensen vanaf ongeveer 16 jaar die het rijke leventje leiden in New York, dit gaat niet natuurlijk altijd goed en komen roddels, problemen, en dat soort dingen bij kijken. Lastig uit te leggen maar het is gewoon leuk en verslavend!

Scream
Dit is weer een spannende serie en die kijk ik samen met Mike, deze serie is gebaseerd op de horror-reeks scream, alleen heeft netflix daar nu een serie van gemaakt. Scream gaat over een groep vrienden die worden gestalkt door een onbekend iemand, het is een gevaar in het stadje lakevield. Er gebeuren allerlei moorden en de hoofdrolspeler krijgt onbekende telefoontjes. Ik vind het een ontzettend spannende serie en het is wel een beetje gebaseerd op de film scream zelf maar vind dat juist heel leuk!

Pretty little liars
Dit is weer een vrouwenserie maar ik vind deze ook wel heel erg spannend! Het verhaal gaat over 5 meiden. Op een dag hebben ze een logeerpartij. Die dag verdwijnt Alison (een van de vriendinnen) spoorloos. Een jaar later zijn de meiden uit elkaar gegroeid, maar krijgen ze opeens rare berichtjes van iemand die zich ‘A’ noemt. A dreigt hun levens te verwoesten door geheimen openbaar te maken die enkel alison kon weten. Is A Alison, of juist degene die verantwoordelijk is voor de verdwijning van Alison? 

American horror story
Ook dit is een serie die ik met Mike heb gekeken, ik ben een echte horror fanaat dus deze serie kon ook zeker niet ontbreken. American horror story heeft 5 seizoen, elk seizoen heeft een ander onderwerp, wel natuurlijk met scary elementen. Ook krijgen de acteurs elke keer een ander persoon te spelen. In seizoen 1 gaat het over een horrorhuis, seizoen 2 over een gekkenhuis van vroeger (creepy en heavy!), seizoen 3 over heksen, seizoen 4 een circus en seizoen 5 over een griezelig hotel. Ik vond dit een super goede en spannende serie!

Once upon a time 
Dit is ook echt een grote favoriet van mij! Het gaat over een vervloekt stadje in Maine waar sprookjesfiguren gevangen zitten zonder happy ending. Wie zij werkelijk zijn, weten zij niet Hun enige hoop is Emma Swan, de dochter van snow white en prince sharming. Zij is namelijk de uitverkorene om de vloek te verbreken. Alle sprookjesfiguren komen aan bod, rood kapje, peter pan, kapitein haak, frozen, tepelsteeltje en heleboel andere leuke figuren. 

Ik ben heel erg benieuwd, welke series raden jullie aan? 
En welke van deze series hebben jullie gezien? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Wat een leuke series =)
  Ik kijk zelf momenteel The Good Wife.
  Liefs Jorinda

 2. The Walking Dead, Gossip girl en PLL kijk ik ook met plezier, al ben ik met alle 3 helemaal bij 🙂 Iedere maandag zitten we nu voor de tv voor de nieuwe Walking Dead. The Originals ben ik nu aan het kijken, ook een erg spannende serie.

 3. Met The Walking Dead en American Horror Story ben ik uiteindelijk gestopt. Eigenlijk, nu ik zo nadenk, heb ik geen idee waarom precies, haha. Ik wil ze allebei zeker wel een keer verder gaan kijken. 🙂
  Ik vond Marco Polo een fantastische serie!! Sherlock kijk ik nu en vind ik ook tof.

 4. Met The Walking Dead en American Horror Story ben ik uiteindelijk gestopt. Eigenlijk, nu ik zo nadenk, heb ik geen idee waarom precies, haha. Ik wil ze allebei zeker wel een keer verder gaan kijken. 🙂
  Ik vond Marco Polo een fantastische serie!! Sherlock kijk ik nu en vind ik ook tof.

 5. Goede tips! Ken ze nog niet allemaal en ben nog op zoek naar een leuke, nieuwe serie. Gossip Girl en PLL zijn beide mega verslavend hihi.

 6. The walking dead is nu echt een van mijn favoriete. Once Upon a time is ook echt een mooie serie.

 7. Sommige ken en kijk ik wel en andere niet maar denk dat ik scream maar eens ga kijken ben benieuwd. De onbekende telefoontjes doen me een beetje denken aan PLL!

Geef een antwoord

Sluit Menu