Review | BE highlighting powder

Review | BE highlighting powder

Ik heb vandaag weer een review voor jullie. Ik heb pas geleden deze prachtige highlighting poeder van BE gekocht bij de ici paris XL. Ik had nog een cadeaubon van de ici paris en vond dat ik mijzelf wel dit pareltje cadeau mocht doen. Lezen jullie mee naar de review?

De verpakking vind ik mooi, strak, en duidelijk. Het heeft mooi het logo op de verpakking en ik vind het ook erg mooi dat je de kleuren van de blush/highlighter er er door heen kan zien. Het is een praktisch doosje, en kan je makkelijk meenemen in je make-up tasje.

Deze highlighting powder van BE vind ik echt prachtig. Het heeft een prachtige highliter kleur en mooie licht roze naar donker roze met glans kleur. Je kan deze kleuren perfect gemengd dragen want dit geeft een mooie natuurlijke tint. Met een mooie highliter glans hierin.

Prachtige natuurlijke kleur.

Deze mooie highlighting powder van BE cosmetics is te koop bij ici paris xl, in de winkel en online voor 17,50.

Wat vinden jullie van dit product?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 14 reacties

 1. Wat een prachtige product =)
  Echt een mooie glans!
  Liefs Jorinda

 2. Mooie blush! Ben ook wel benieuwd hoe het je uiteindelijk staat, maar zoiets lijkt mij wel lastig om vast te leggen hihi x

 3. Hij ziet er mooi uit, mooie kleurtjes! Leuk dat reliëf ook in het doosje. Oh ik dacht even dat het een blush was, maar het is een highlighter zie ik nu 🙂

 4. Ziet er heel mooi uit! Ik wil al heel lang een highlighter kopen maar ik heb nog niet DE highlighter gevonden, zo jammer! Deze ziet er in ieder geval goed uit voor een mooie prijs 🙂

 5. Ik ben bekend met dit merk maar heb er nog niks van gekocht! Deze highlighter ziet er super mooi uit en de prijs is prima!

 6. Hij is heel mooi, ik gebruik nooit blush maar twijfel nu wel om er aan te beginnen

 7. Oh wat mooi! Dit producten van BE zijn zo goed, en helemaal niet duur (gelukkig) 😉

 8. Wat een mooie kleur! Zo apart dat er een losse highlighter bij zit, maar wel fijn dat je ze zowel los als samen kunt gebruiken. x

 9. Heei,
  Ik heb deze highlighter ook alleen merk dat hij bij mij heel slecht pigment geeft na de bovenste laag heb jij daar ook last van?

  1. Hoi! Nee daar heb ik geen last van, het kan eventueel aan de kwasten liggen? Liefs, Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu