winter | Producten die op mijn verlanglijstje staan van lush.

winter | Producten die op mijn verlanglijstje staan van lush.

De winter / feestdagen collectie ligt in de winkel van lush. Ik word er zo hebberig van! Ik heb een smoes om Vrijdag naar lush te gaan, ik wil namelijk een bubblebar, massagebar of een heerlijke bruisbal kopen. Ik ga de week erna een weekendje weg dus dan kan ik hem perfect gebruiken! Lekker tijdens het badderen, en ik ken mezelf. Als ik in lush ben neem ik meer mee. Ik heb dus een verlanglijstje gemaakt van de producten van lush waar ik verliefd op ben geworden. Het is allemaal zo leuk, lekker en schattig!


Wat vinden jullie van de wintercollectie van lush? En welk product van lush is jullie all time favourite? <3

Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Ik ben echt dol op de Lush =)
  Mijn favoriete van de Lush zijn: Lemony Flutter, Tea Tree Water , Snowfairy en The Comforter douchegel.
  Liefs Jorinda

 2. Ik ben dol op Lush! Binnenkort ga ik een avondje naar Amsterdam, dus dan moet de Lush ook bezocht worden. De lipscrub had ik ook, maar de mijne is inmiddels over datum.. goed excuus om een nieuwe te kopen! En ik zou nog graag de douchegel Snow Fairy willen, zo heerlijk zoet.

 3. Die FUN! Sneeuwpop van lush staat ook nog op mijn lijstje haha.

  Ik heb gister de lemony flutter, santa's lipscrub, santa baby's liptint & peeping santa bubble bar gekocht! =D

 4. Ah wat heerlijk zo al die producten op een rijtje. Ik geloof dat ik toch ook echt een keertje naar Lush toe moet!

 5. Ik ben ook echt gek op LUSH. Heerlijke producten staan er op je lijstje! Zelf wil ik heel graag nog twee grote flessen van Snow Fairy omdat ik echt geniet van de geur die er in zit, haha! Zo lekker!
  liefs

 6. Ik ben gek op Lush! Maar ik moet zeggen, ik mis een aantal items in dit lijstje. Zoals Snowfairy, the comforter, lemony flutter <3

 7. Wat een leuke wishlist! Ik heb vandaag een LUSH Unboxing op mijn blog staan van de LUSH Festive Friends Cadeaubox. Hierin zitten Butterbear en Snowangel ook! Zulke leuke en lekkere producten.

 8. Ik heb vorige week voor het eerst iets gekocht bij Lush! De popcorn lipscrub. Echt fantastisch spul! Die 'big hair' shampoo zou ik ook nog wel willen proberen. 🙂

 9. Komt goed van pas als inspiratie, ik ga morgen voor 't eerst shoppen bij Lush 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu