Photodiary 110 | Verrast door Mike, nieuwe mac aanwinst & laatste weekje vakantie!

Photodiary 110 | Verrast door Mike, nieuwe mac aanwinst & laatste weekje vakantie!

Mijn laatste vakantie week is achter de rug, wat heb ik genoten van een heerlijke zomer vakantie! Ik ben helemaal bijgeladen en ready voor het nieuwe schooljaar. Gister heb ik ook mijn eerste schooldag gehad! Deze week ben ik verrast door Mike (lief!), heb ik een nieuw mac product gekocht wat al voor een langere tijd op mijn wishlist stond, en heb ik genoten van mijn laatste weekje vakantie. Lezen jullie mee?


Maandag

Maandag had ik een grote to-do list, ik ging een dagje aan mijn blog werken, maakte een hoop product foto’s en maakte een aantal foto’s voor mijn instagram. Ik ging nog eventjes genieten van dit soort fijne dagen!

In de middag ging ik nog even langs de Kruidvat en nam ik deze twee prachtige lipsticks mee van l’oreal. Zulke mooie kleuren. Review komt snel op mijn blog! <3

Dinsdag

Dinsdag ochtend raapte ik al mijn motivatie bij elkaar en bracht ik een bezoekje aan de sportschool. Ik moest zo mijn motivatie zoeken na een vakantie, na de work-out was ik meteen blij dat ik was gegaan en kreeg ik veel energie. Fijn!

In de middag ging ik alvast mijn week-vlog editen, ik ben er nog niet heel erg handig mee dus het duurt ook even een tijdje. Deze dag voelde ik mij helaas ook niet heel lekker, en had ik een dagje lekker rustig aan gedaan. Klik hier om de weekvlog te zien!

Woensdag

Woensdag ochtend had ik samen met Charlotte afgesproken bij Station Den Haag centraal, de ochtend verliep zo slecht haha, band was lek, op de fiets van mijn vader naar het station toe, kom ik daar aan ben ik mijn mobiel vergeten en moest ik weer terug. Gelukkig vond Charlotte het niet erg <3 We hebben lekker geluncht bij een onwijs leuk tentje in Den Haag; Milu.

 Dit is het interieur van Milu, heel tof ingericht. En de lunch was echt heerlijk! Aanrader als je ergens in Den Haag hapje wilt eten of lekker lunchen.

Daarna zijn we naar Dock gegaan en hebben we een heerlijk taartje gegeten, ze hebben daar echt de lekkerste red velvet cake ever. Het smaakte zo goed! Ook deze leuke hotspot bevind zich in het hartje van Den Haag. 

We hebben hier lekker gechilt en genoten van ons drankje en taartje, na het snacken zijn we naar de stad gegaan en hebben we leuk geshopt, ik ben onder andere geslaagd bij de H&M. Ze hebben er een geweldige nieuwe collectie!

Ik ben ook geslaagd voor een mac product, de soft and gentle highlighter stond al voor een lange tijd op mijn wishlist, ik besloot hem deze dag aan te schaffen. Je mag jezelf soms wel eens verwennen toch? <3

 Na het shoppen zijn we naar de pathe gegaan en gingen we naar de film everything everything. Het regende zo hard deze dag dus het was de perfecte timing om een filmpje te pakken. Ik vind de film echt een aanrader! Hij was zó mooi <3

Donderdag

 Donderdags heb ik lekker uitgeslapen en weer een dagje rustig aan gedaan, ik maakte onder andere veel foto’s. Deze nieuwe top heb ik geshopt in de sale bij de h&m! Geweldig is die he? 🙂

In de avond had ik afgesproken met Eline, we spraken af op het station en zijn vanuit daar naar Gouda gegaan om eventjes te statten. Ik slaagde voor deze leuke oker gele trui bij (alweer) de h&m. In combinatie met dit rokje! Helaas paste ik het rokje niet dus heb ik hem op internet besteld.

In de avond gingen Eline en ik de stad in om lekker een wijntje te drinken, we hadden een flesje wijn besteld bij de Swing, en gingen daarna door naar de markt. Daar was een feest, wij muntjes gehaald en om 11 uur wouden we ons laatste drankje halen. Mochten ze na 11 uur geen drank meer schenken na 11 uur van de politie, zo stom en raar! Daarna zijn we weer naar de Swing gegaan, hebben we een gin tonic gedronken en heel de avond lekker gedanst.

Vrijdag

Vrijdag, de morning after… gelukkig had ik geen kater haha! Ik heb lekker uitgeslapen, en had een productieve dag. Ik werkte veel van mijn to-do lijst af, bestelde mijn boeken, vraagde formulieren aan voor mijn stage en andere belangrijke dingen.

In de middag maakte ik onder andere foto’s van mijn nieuwe mac highlighter, hij is zó fotogeniek en staat prachtig op het gezicht. I love it.

Ik vind het zo leuk om te zien dat mijn plantjes zo goed groeien! Zeker deze mooie hangplant. Ziet er zo leuk uit <3

Ik heb echt al een beetje de herfstkriebels te pakken, nu September begint krijg ik steeds meer zin in dit leuke seizoen! Jullie ook? 🙂 In de avond ging ik een filmpje kijken en zocht ik mijn bedje op.

Zaterdag

Zaterdag ochtend was ik helemaal opgetut want ik ging in de middag naar mijn lover toe, zo’n zin in! We hadden leuke dingetjes op de planning voor het weekend dus ik keek er erg naar uit. Het jurkje die ik draag op de foto is van h&m en de boots van Dr Martens.

 Na een reisje van anderhalf uur kwam ik aan bij de bushalte en daar haalde mijn lieve lover mij op <3 Zo lief!

Zaterdag middag keken wij onze nieuwe guilty pleasure: the mist! Een super spannende serie, en toevallig hadden we matchende sokjes! We hadden het helemaal niet afgesproken haha.
Opeens had Mike een rebus gemaakt en die moest ik oplossen, na 10 minuten was ik eruit en stond er dat hij mij mee uit eten nam. Lief!!

We aten bij Los Olivos in Breda, een Spaans restaurant met een Spaanse eigenaar, een vriend van Mike werkte daar dus die bediende ons die avond. Super leuk! Het eten was heerlijk, ik heb lekker wijntjes gedronken en we bestelde ook nog een fles champagne om ons drie jarig samen te vieren. <3 Super lieve en leuke verrassing was het!

Liefde!

Zondag

Zondags zaten we rond half 1 in de auto naar Zundert toe, we gingen samen met een aantal vrienden van Mike naar het bloemen corso. Alles wat afgezet dus we reden er langer over dan normaal, we hebben een aantal keer rondjes gereden haha. oeps!

We hadden lekker biertjes gehaald en gingen een middagje naar de mooie wagens met bloemen kijken. In de avond hebben we bij een vriend thuis soepje gegeten en nog een biertje gedronken. Daarna vertrokken we alweer richting Breda toe om mijn koffer op te halen en door te rijden naar Gouda.

Wat was het een leuke maar drukke week! Gister heb ik mijn eerste schooldag gehad, het is best wel weer wennen maar je ritme herpakken vind ik ook wel weer heel erg fijn. 
Zijn jullie alweer begonnen met je studie? 🙂
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Zo te horen heb je genoten van je laatste week vakantie! Altijd gezellig, zo'n shopdagje! Wat staat die gele trui je leuk! Inderdaad echt ideaal voor de herfst zometeen 🙂 En wat een lieve verrassing van Mike trouwens!

  2. Wat een leuke foto's weer =)
    Leuke aankopen heb je gedaan zeg!
    Liefs Jorinda

  3. Die trui van H&M is echt mooi, staat je heel erg leuk! En wat betreft je Mac aankoop: wat mij betreft heb je geen excuus nodig hoor, jezelf verwennen mag altijd!

  4. Wat veel leuke foto's! Super lief die verrassing van Mike! En wat staat die okergele trui je tof. Toevallig heb ik gisteren een okergele sweater gekocht haha, love it <3

  5. Superleuk dat je naar het corso ging! Toevallig heb ik daar heel wat jaren terug (in 2013 denk ik) aan meegewerkt, en toevallig was dat van het 'buurtschap' dat dit jaar heeft gewonnen. Eindelijk een keer! 😛 En mooie foto zeg, van die 2 lipstick van L'Oréal <3

  6. Dat rokje en die trui zijn echt super leuk! Nog gefeliciteerd met jullie 3-jarig samen zijn.

Geef een antwoord

Sluit Menu