Veel liefde op een foto op aluminium!

Veel liefde op een foto op aluminium!

Ik ben gek op foto’s op canvas, glas, of ander soort structuren. Maar een foto op aluminum, daar had ik nog nooit van gehoord. Ik werd benaderd door fotoopaluminium en was gelijk enthousiast! Ik ben gek op foto’s en hoe leuk is dat om dit te laten afdrukken en een leuk plekje te geven op mijn kamer. Ik zei natuurlijk gelijk ja en ik ontving een week later een heel leuk pakketje!

Ik heb een bestelling geplaatst bij de webshop foto op aluminium, dit is een webshop waar je foto’s kan laten afdrukken op verschillende soorten aluminium en natuurlijk ook verschillende formaten. Dit bedrijf is het zusje van de webshop fotocadeau, daar kan je foto’s bestellen op tuinposter, muismat, sleutelhanger etc. Onwijs leuk en origineel voor een leuk cadeau voor iemand anders, of juist voor jezelf!
De foto op aluminium was goed verpakt toen ik hem binnen kreeg. Hij was goed verpakt in karton en er zat een extra laagje plastic om heen ter bescherming, ook op de punten van het product was ook karton ter bescherming. De foto is 40×60 formaat, ik zou verwachten dat misschien de afbeelding door deze grote wazig zou worden mij hij is helemaal helder.

 De foto is prachtig afgedrukt! Toevallig hadden Mike en ik een paar weken geleden een fotoshoot dus dit vond ik wel een hele leuke foto om af te laten drukken. Ik vind de foto heel erg helder op het aluminium en het ziet er super mooi uit. Leuk om zo bijzondere momenten vast te leggen en in je interieur te combineren!

Ik vind dit soort foto afdrukken altijd zo leuk in je interieur! Het geeft veel persoonlijkheid en het is een onwijs leuke optie om bijzondere momenten vast te leggen. Ik vind het materiaal aluminium ook heel erg mooi, net een keer wat anders dan canvas. Het geeft ook een stoere industriële look in het interieur. Hij heeft een ontzettend leuk plekje gekregen in mijn kamer en ik vind het een echte eyecatcher!
Ik ben helemaal tevreden over de webshop photoopaluminium, de levering was goed gegaan, hij was helemaal goed ingepakt en het product ziet er prachtig uit. De foto op aluminium kan je al aanschaffen vanaf 9,75 en kan je zelf je formaat kiezen. 

Zijn jullie bekend met foto op aluminium? 

Liefs, 
Evelien
Ik heb producten ontvangen ter review 

Deze post heeft 13 reacties

 1. Wat een mooie foto! 🙂 Een echt eyecatcher inderdaad!

 2. Wat een lieve foto! Je hebt zoveel keus, foto in een lijstje, foto op hout enz. Nog nooit een gehad op aluminium maar het ziet er tof uit!

 3. Mooie foto van jullie twee. Aluminium is een keertje wat anders dan op canvas. Erg leuk!

  XXX
  Chantal

 4. Heel leuk om zo je foto te hebben , erg mooie foto ook =)
  Liefs Jorinda

 5. Super leuk! Ik ken het bedrukken van fotos op aluminium al heel lang, heb er zelfs al een paar en toevallig ben ik ook door ze benaderd. Heb al een foto besteld maar nog niet binnen, ben benieuwd!!

Geef een antwoord

Sluit Menu