LETTER BANNER INSPIRATIE!

LETTER BANNER INSPIRATIE!

Ik heb pas geleden een súper leuke winactie gewonnen, hiep hoi! Een letterbanner. Ik had ze al een tijdje op het oog omdat ik ze zo leuk vind. Ik kreeg dit leuke pakketje woensdag in huis. En nu zit ik dus in dilemma, wat voor tekst wil ik ophangen & waar wil ik hem ophangen. Laat nou net pinterest mijn beste vriend zijn….. ik heb leuke inspiratie opgezocht. Kijken jullie mee?

Ik heb misschien al een ideetje, ik zit te denken op bij mijn foto muur te hangen, love is all you need. Daar heb ik allemaal foto’s met mijn vriend hangen. Ik zal er foto’s van maken als ik er tevreden over ben!

Vinden jullie zo’n letter banner ook zo leuk?
Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Wat een leuke plaatjes allemaal. Ik vind de 'o denneboom' erg grappig. En ook leuk dat je met de vorm ook heel veel kan doen.

    1. jaaaa die vind ik ook zo leuk voor kerst, cute vind ik die! <3

  2. Ik blijf het zo leuk vinden! Ik ben alleen bang dat het een beetje te druk wordt voor in mijn eigen kamer. Maar misschien moet ik het gewoon maar een keertje uitproberen.

    1. jaa ik snap wat je bedoeld, het kan ook gauw heel erg druk worden. Ik vind ze ook zo leuk! <3

  3. Ik vind het er wel gezellig uitzien! Ik heb letterslingers gekocht voor mijn happiness pakket dat je kunt winnen, maar heb er dus geen voor mijzelf. Hehe.

  4. Ik wil er nog eentje voor in mijn kamer met een leuke quote of de tekst van mijn blog, de url!

  5. Ontzettend leuk! Ik heb zelf van die krijtbordjes slingers met leuke tekst maar dit heeft net wat meer! Het staat zo gezellig en feestelijk. 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu