Favoriete film | Alles is familie.

Favoriete film | Alles is familie.

Vandaag zet ik mijn favoriete film in het zonnetje! Ik ben echt een filmjunkie, ik liep pas geleden samen met Mike in Breda en gingen langs de winkel cex, dit is een winkel waar je tweedehands films, games, elektronica en ander dingen hebt. ( Zeker een aanrader, is midden in het centrum van Breda! Vlak bij de markt ) Ik zag daar alles is familie liggen en natuurlijk nam ik deze film mee. Ik heb deze film jaren geleden in de bioscoop gezien, maar wist niet meer zo goed het verhaallijn, dus heb ik deze film gekeken met vriendjelief!

Iedereen kent vast wel Carice van Houten, Thijs Romer en Benja Bruijning, deze leuke acteurs en actrice spelen in deze film. Natuurlijk met nog meer bekenden. Ik ga jullie nu een korte samenvatting geven van deze leuke film!

Samenvatting van de film: 
De film gaat over een familie die bestaat uit twee broers, Rutmer en Charlie. Rutmer is getrouwd met Winnie en is succesvol producer, heeft alles op een rijtje en weet precies wat hij wil. Charlie daar in tegen is precies het tegenovergestelde, hij heeft nooit een vaste relatie of baan. 


Ook speelt Dick een rol in de familie, hij is echter alleen de man van de zus van Rutmer en Charlie die overleden is aan kanker. Hij heeft twee kinderen. De ouders van Rutmer en Charlie: Arend en Jeannette die bijna 40 jaar getrouwd maar al heel lang niet meer gelukkig en verliefd meer zijn. Als Rutmer te horen krijgt dat hij lui zaad heeft moet hij een zaaddonor vinden van goede kwaliteit. Hij besluit om zijn broer te vragen om hulp tijdens een familie weekend. Ze besluiten Winnie niets te zeggen.

Ik zal niet het einde verklappen, maar dit is ongeveer de verhaallijn van Alles is familie! Vinden jullie dit ook zo’n leuke film, en kenden jullie deze film al? Wat vind jij ervan?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Ik ben ook ontzettend fan van deze film. Ook al is hij best voorspelbaar, vind ik het verhaallijn toch erg leuk. En oh, Benja Bruijning is zó knap. 🙂

  2. Ik word ook nog steeds ontzettend blij van deze film! 🙂 XO

  3. Ik heb de film al eens gezien ja. Ondanks ik vrijwel bijna nooit Nederlandse films kijk, vond ik deze wel leuk! x

  4. Ik heb deze film niet gezien, maar hij spreekt mij dan ook niet zo aan. Ik ben niet van de romantische komedies, te voorspelbaar 😉 Wel mooi dat je hem hebt kunnen scoren!

Geef een antwoord

Sluit Menu