Photodiary #1, shoppen, looking for alaska, & Utrecht!

Photodiary #1, shoppen, looking for alaska, & Utrecht!

Dit is een nieuwe rubriek op mijn blog dit jaar! Om  de week plaats ik een photodiary met foto’s die ik deze twee weken op mijn instagram plaatste. Hoe vinden jullie dat om zo’n overzichtje te zien? Ik heb in ieder geval fotootjes op een rijtje gezet van de laatste twee weekjes! Ik ben onder andere naar Utrecht geweest, met Mike geshopt, en ben begonnen in looking for Alaska. <3 Lees je mee? 

Smile more!

Dagje Utrecht met Mama, zo’n mooie stad. <3

Shoppen met Mike in breda!

Mijn favoriete fluffy vest, hij is zo lekker warm!

Roosjes gehad van lief. 

Outfit!

Lille 2014. <3

Liefde voor fotolijstjes.

Love <3

Hairies. <3

You will forever be my always. <3

Ik ben begonnen in het boek looking for Alaska, wat vinden jullie van het boek? Hebben jullie die gelezen?

Liefs,

Evelien

Deze post heeft een reactie

Geef een antwoord

Sluit Menu