Dingen die vrouwen zeggen ( en niet menen )

Dingen die vrouwen zeggen ( en niet menen )

Vrouwen zijn moeilijk, dat is algemeen bekend. Wij zeggen dingen wat wij niet menen. En worden dan boos als mannen ons dan niet begrijpen of we worden boos op hoe hun daar weer op reageren. Wij zijn gewoon lastig, daarom deze keer een artikel met dingen die vrouwen zeggen ( en niet menen ). Speciaal voor de mannen onder ons om ons beter te begrijpen! <3

”Schat, is er iets? Nee er is helemaal niets hoor”  Tot in tegenstelling, er is heel veel. Begrijp mij nou gewoon als ik zeg er is niks dat er wel wat is. Mijn vriendinnen begrijpen mij dan ook gelijk. 
”Ik ga niet meer winkelen, nee ik ga sparen!” Roep je enthousiast. Een week later heb je alweer de winkelstraten afgestruind en geshopt. Terwijl je zo graag wou gaan sparen. 
”Ik ga nooit meer naar hem terug, hij verdient mij niet”Een week later zit je weer zenuwachtig met je vrienden in een kring om zijn appjes te ontcijferen wat hij nou wil. 
”Ik ben over 5 minuten klaar, echt wáár!” In vrouwen taal betekent dit: ik moet nog mijn haar krullen, lipstick opdoen, en ohja niet te vergeten mijn outfit nog uitzoeken. En kunnen deze hakken onder dit zwarte jurkje? 
”Je moet zelf maar weten wat je doet?” Nee dit meent ze gewoon niet, nee gewoon niet. Snap dit. 
”Ik mag dit kleding stuk kopen, dit is een investering” Een smoes die ze vaker gebruikt, voor meerdere kledingstukken. Omdat ze stiekem toch niet dat ene leuke item had kunnen laten liggen. 
”Het maandelijkse feestje vind ik vervelend, oftewel ongesteld zijn” Maar denk aan het verwend worden door je vriend met knuffels, je moeder die chocola voor je koopt en thee brengt, en in de avond uren lang in bed door brengt met je favoriete films. 

”Nee hoor ik maak mij helemaal niet druk, er is niks, terwijl je gezicht op een pruillipje staat” Vrouwen kunnen niet goed liegen.

”Zijn die tassen van jou? Heb je weer geshopt? Nee hoor, ik heb niet gewinkeld” Shit ik had toch mijn nieuwste aankoopjes eventjes moeten verstoppen nou denken ze dat ik elke week winkel.

”Ik ben hélemaal over hem heen” Bekijkt zijn Facebook pagina elke dag inclusief die van zijn nieuwe vriendin, en dan afvragen waarom hij haar wel leuk vind.

”Maakt mij helemaal niet uit” Mannen hier bedoelen wij mee het maakt ons wel uit.

”Wat zie je er leuk uit! Oh dankjewel, maar dit heb ik zo uit mijn kast getrokken hoor” Terwijl je thuis uren voor de kast stond om een leuke outfit uit te zoeken en nog je dilemma’s liet zien aan je moeder.

”Channing tatum is echt je acteurcrush he? Nee joh ik vind hem alleen een goede acteur!” *Staat de volgende dag kwijlend voor een filmposter van hem*

Dus mannen, misschien begrijpen jullie ons nu meer! 😉 En meiden, is dit herkenbaar voor jullie? 
Liefs! Evelien 

Deze post heeft 6 reacties

  1. Ojee ik zeg inderdaad ook altijd dat dingen investeringen zijn haha! Na 4 jaar begrijpt mijn vriend me gelukkig helemaal 🙂

  2. Haha, leuk en stiekem toch wel herkenbaar op sommige punten. :') Hoewel mijn vriend juist degene is die 'nog even 5 minuten tijd' nodig heeft, terwijl dat uiteindelijk een half uur wordt. Tja, zijn 5 minuten duren een klein beetje langer, haha.

  3. Die van "is er iets? Nee, niks" herken ik wel. Vaak heb ik dan echter zelf niet door wat er is. De rest herken ik eigenlijk niet. Ik shop niet zo veel en ik doe al helemaal nie tlang over mijn verzorging. Korter dan mijn man zelfs.

  4. Haha, vooral 'er is niks' en 'het maakt ons niets uit' begrijpt het andere geslacht nooit….snap dat dan!! Dat het wel uitmaakt en er wel wat is…Leuk artikel!

  5. Haha, zitten erg herkenbare dingen tussen! Ik zeg best vaak tegen mijn vriend "je moet doen wat je wil" terwijl ik best een idee heb van wat ik wel/niet vind dat hij moet doen, haha. Maaaar: ik wíl dat ik het meen, want we moeten gewoon kunnen doen wat we willen! 😛

Geef een antwoord

Sluit Menu