Personal – Het WK & en highlights in mijn haar.

Personal – Het WK & en highlights in mijn haar.

Gister was natuurlijk het WK, ik ben voor de buis gaan zitten met mijn vele kennis over het voetbal. Kuch kuch. Ik heb thuis gezellig met mijn ouders voetbal gekeken, ik voelde me niet zo heel lekker dus daarom bleef ik thuis. Ik wou graag een kroegje in, of bij gewoon gouds of de tof voetbal kijken. Maar ik bleef dus thuis. Ik wil misschien woensdag wel daar ergens gaan kijken, dat lijkt me zo enorm gezellig! Maar ik ging dus voetbal kijken, ik had eigenlijk niet echt oranje kleding aan. Ik ben nooit zo van het oranje, maar mijn zus had nog een shirtje in een soort van oranje kleur. Ik vond die wel leuk en trok ik aan. Ook was lieve Minous natuurlijk oranje dus die moest ook op de foto hoor! Lief he? En mijn zus en haar vriend hadden nog een shirtje gekocht voor mijn hond Noah, daarop stond ‘we are the champions!’, was zo schattig. En wauw we hebben gewonnen met 5-1!! Wat een toppers! Wie had dat nou ooit verwacht? 🙂

Ook had mijn moeder eer gisteren mijn haar geknipt, het zag er zó dood uit en de dode punten moest er echt af. Mijn moeder is kapper geweest dus dat is heel erg handig. Ik heb de puntjes eraf laten knippen en er ging voor mijn gevoel best een aardig stuk van af, de punten waren echt helemaal gespleten en dood. Ook hebben we lichte blonde plukken in mijn haar geverfd, ik vind dat zelf altijd erg leuk voor de zomer. En word mijn haar weer blonder van. Je kan het erg goed zien in de foto hieronder, in me pony zie je de lichte blonde plukken. Ik vind het in ieder geval erg leuk!

oh en wat kijkt ze weer eens onwijs vrolijk haha! 

Deze post heeft 14 reacties

 1. Wat een leuke foto's! Ik vind je haar erg mooi en ondanks dat je niet zo lekker te pas was zie je er super goed uit joh! En wat een cutie is Minous zeg haha! Wat een toffe wedstrijd he gister?! 🙂

  Liefs Rosie! XX

  1. ja gave wedstrijd he! Ik vond het zelfs leuk, en lief is ze he? 🙂

 2. Je haar ziet er mooi uit! Hahaha, moest wel lachen om de kat, grumpy cat.. Het WK was zo leuk om te kijken (al weet ik ook niets van voetbal hoor, hihi). 5-1, wauw!

  1. Ja boos kijkt ze hé? Ze lijkt inderdaad erg op grumpy cat! 🙂

 3. Je haar ziet er erg leuk uit zo. Highlights vind ik ideaal voor de zomer.

 4. de highlights staan je mooi ♥ en wat kijkt je hond grappig op de eerste foto.!

 5. wat een super leuke foto;s!

 6. Ik zag die foto al op instagram met je kat, echt wat een scheetje!
  Liefs, Tessa

Geef een antwoord

Sluit Menu