Het is herfst, dus dat betekent kaarsjes aan! | de leukste kaarsjes op een rijtje.

Het is herfst, dus dat betekent kaarsjes aan! | de leukste kaarsjes op een rijtje.

Het is herfst! Ik vind dan altijd leuk om mijn kleine kamertje gezellig te maken met kaarsjes. Dat geeft altijd zo’n sfeertje. Ik heb het internet afgestruind voor hele leuke kaarsjes, om in je huisje te zetten om de boel een beetje gezellig en romantisch te maken in deze o zo koude dagen die er allemaal aan zitten te komen. Genieten. <3

Houden jullie ook zo van kaarsjes aandoen in je eigen huisje of kamer? Wat ook zo’n favoriet van mij is zijn de scentchips, dan koop je een houdertje en laat je een geurblokje erin en gaat die smelten en ruikt heel je kamer helemaal naar de geur. Zo lekker! <3

Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Ah ja! Ik ben helemaal gek op allerlei kaarsjes! Vind dit altijd zo'n gezellige knusse sfeer hebben!

  2. Aaaah ik ben dol op kaarsjes! Die van Yankee Candle blijven mijn favoriet. Maar van die huisjes vind ik ook te schattig, ik heb in onze woning ook zo iets soortgelijks!

  3. Jaaa, kaarsjes! Laatst bestelde ik wat Yankee Candles waar ik enorm blij mee ben. Wat ruiken ze heerlijk! x

  4. Oh wat een leuke kaarsjes! Ik ben inderdaad ook echt dol op kaarsen, het geeft zo'n fijne sfeer!

  5. Ik wil nog heel graag zo'n Yankees kaars! Lijken me heerlijk.

  6. Wauw! Ik vind die witte dennenappel (of wat is het? :')) ontzettend mooi! Kaarsjes maken gewoon lekkere sfeer. Zelf gebruik ik vaak geurchips van Scentchips.

Geef een antwoord

Sluit Menu