Shoplog; christmas shopping! Let it snow #4

Shoplog; christmas shopping! Let it snow #4

Vandaag heb ik weer eventjes gewinkeld, ik heb gewinkeld bij de life & garden, kruitvat,  en de action . Ik was op zoek naar wat leuke kerst spulletjes voor me kamer, ik heb niet al te veel gewinkeld. Maar wel een paar leuke dingetjes die ik wou laten zien. Ik ben best wel geslaagd, en ben er heel blij mee! Kijk je mee? 🙂

Ik wil als eerste beginnen met het leuke uiltje,  een vriendin van mij had dit op der kamer. Ik vond het er zo leuk uit zien, deze kan je als deurhouder gebruiken, maar ik vind het erg leuk voor om me bed. Deze is van de kruitvat en was 4,99 als je deze wilt kopen, wees er snel bij, want ze zijn gauw uitverkocht zei de verkoopster! 🙂

Dit koekje is zo cute, ik heb een lange slinger in me kamer hangen bij het gordijn. En daar wou ik dingen in hangen, dus heb ik een paar hangers gekocht.

Deze waren, 1,50, 0,99, en 1,70. Heel erg budget. Deze komen van de life & garden. Die zit bij ons in gouda. 
Dan ben ik ook nog eventjes naar de action geweest, en heb ik een geurkaars gehaald met heerlijke kaneel geur, I like.

Ik weet niet meer precies de prijs, maar ze zijn zoiezo onder de 1,50. 
Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Echt hele leuke spulletjes. Dat glazen potje is geweldig.

Geef een antwoord

Sluit Menu