Boek review | Safe Haven

Boek review | Safe Haven

Hoi iedereen! Ik hou van lezen, dat wisten jullie vast al. Ik vind het heel erg fijn om eventjes ontspannen te raken met een goed boek, ik heb nog een heleboel goede boeken in mijn kast staan die ik nog wil lezen, ik doe niet voor niks mee met boektober. Ik heb vandaag een review over het boek safe haven van Nicholas Sparks, geweldige schrijver by the way. Anyways, ik ben hier erg enthiousast over! Ik kan je verklappen, dit is zo’n boek dat je in één ruk wilt uitlezen!

Samenvatting: 

Na lang nagedacht hebben vertrekt Kate op de vlucht, voor haar man die haar voortdurend mishandeld.  Ze vlucht naar het kleine kuststadje Southport. Dat wordt opgeschud door de komst van een mysterieuze blonde vrouw. Kate komt daar voor haar rust en om een nieuw begin te starten, of te wel een nieuw leven. Ze blijft angstig, om de optie dat haar man haar gaat vinden en weer mee terug moet.
Kate lijkt vastbesloten om geen relatie te starten of zich aan iemand te binden. Tot dat ze Alex ontmoet, een jonge man, eigenaar van een winkel en vader van twee kinderen. Kate begint haar hart te verliezen aan Alex, maar ze is haar verleden niet zomaar vergeten. Ze zal moeten kiezen:  de geborgenheid van Southport of een veilig leven zonder liefde.

Ik heb dit boek echt in één ruk uitgelezen, ik vond het spannend, zat helemaal in het verhaal en kon het maar niet wegleggen omdat het zo spannend was. Je leeft heel erg met de persoon mee. Het verhaal is erg vlot geschreven wat ik erg fijn vind! En als je van romantiek en spanning houdt is dit boek helemaal wat voor jou! <3

Cijfer: 9,0!

Boek kan je kopen in de winkel of op bol.com!
Liefs! Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Leuk! Ik heb de film wel (deels) gezien, maar ben benieuwd naar het boek. 🙂

  2. Ik heb de film gezien! Nu wil het boek eigenlijk ook wel lezen 😉 Ik vind boeken altijd leuker dan de film, vooral in het Engels! with lots of Love, Hanna

  3. De film is één van mijn favoriete films, het boek wil ik al heel lang lezen. Binnenkort dan toch maar gaan bestellen! 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu