Review: Action coconut handcreme.

Review: Action coconut handcreme.

Altijd als ik weg ga, heb ik een kleintasje mee en daar zitten altijd de dingetjes in die ik vaak gebruik. Ook een handcreme, ik vind het altijd heel fijn om mee te nemen omdat ik het fijn vind om mijn handen in te smeren met creme als ze soms wat droger aanvoelen. Toen ik deze handcreme tegen kwam was ik gelijk heel nieuwsgierig. Worden hier me handen ook zo zacht van?

Ik vind zelf de verpakking niet aantrekkelijk, ik vind  hem wel heel duidelijk, maar ik vind hem persoonlijk niet mooi. Ik vind wel dat het ze goed rekening hebben gehouden met dat er weinig uit de tube komt, in een keer gelijk genoeg voor je hand. Niet dat er een hele klodder uit komt. Maar is een gewone goeie hoeveelheid. Ook worden me handen er onwijs zacht van! Alleen ruik ik de kokusgeur wat minder. 
Ik vind het een fijne handcreme, en neem hem elke keer mee naar school. 🙂
Hebben jullie ook deze handcreme? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Cocosnoot is zo heerlijk! En bij de action zijn de prijsjes natuurlijk ook toppie <3

  2. Deze lijn vind ik altijd wel lekker, maar de handcreme heb ik nog nooit geprobeerd.
    Hij lijkt me wel fijn.
    liefs x

  3. Ik heb hem een keer gehad en vond hem eg fijn. Ik vind alle kokos producten van de action wel goed

  4. klinkt goed zeg, lijkt mij een fijn product ik heb wel de makeup doekjes hiervan gehad liefs x

  5. Haha ik heb echt alle producten van deze kokos-lijn van de action, ik hou zo enorm van die geur

Geef een antwoord

Sluit Menu