Spam je BLOG! ✿

Spam je BLOG! ✿

Ik wil jullie eventjes bedanken dat jullie mijn blog bezoeken en de tijd nemen om het te lezen en erop te reageren. Ik lees elke dag met een blij gezicht de reacties en probeer er altijd op te reageren. Vandaag zet ik jullie een keer in het zonnetje, want vandaag mogen jullie weer eens je eigen blog in het zonnetje zetten. Ik zou zeggen, vertel wat over jezelf, wie je bent, wat je schrijft en natuurlijk niet te vergeten hoe je blog heet! Ik ga ze allemaal proberen te lezen. <3 En wie weet ontdekken andere mensen ook jouw blog!

Liefs! Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Wat een ontzettend lief gebaar! Mijn naam is Desiree, ik ben 18 jaar, 3e jaars conservatorium student en run sinds 1 jaar nu mijn eigen onderneming. Erg druk en spannend! 🙂 Sinds een aantal maanden, na al vaker actief te zijn geweest op een blog, ben ik weer druk bezig op mijn blog justmylife.nl Ik schrijf over alles wat ons in het leven bezig houdt en wat mij gelukkig maakt. Daarnaast probeer ik mensen te inspireren en een positief gevoel mee te geven. Dat is eigenlijk in het kort gezegd wie en wat ik ben. Als je nieuwsgierig bent, moet je gewoon even mijn blog bekijken! 😉 liefs!

 2. Haaa wat leuk, ik ben gek op blogspams, ook om te lezen trouwens!

  Ik ben Nathalie en op mijn blog http://www.insideandout.nl kun je alles lezen over een mooie, bewuste lifestyle (mode, reizen, beauty, eten, body & mind). En dan het liefst voor een klein prijsje!

 3. Wat leuk! Natuurlijk wil ik je graag iets vertellen over mij en mijn blog. Ik ben Mylou, een achttienjarige studente die probeert meer uit haar leven te halen door middel van een blog. Het leven is al veel te kort, dus je kan er maar beter het beste van maken. Op dit moment ben ik druk bezig om een sportieve levensstijl te krijgen, dit gaat natuurlijk met vallen en opstaan. Op mijn blog http://theblognextdoor.nl kun je lezen over alles wat er in me opkomt. Ik hoop dat je een kijkje wilt nemen :).

  1. Ah ik ben het zo met je eens! Het leven is inderdaad al zo kort je moet er zeker van genieten. Ik vind jouw blog ook zo leuk! <3

 4. Super leuk zo!

  Mijn naam is Romi en ik ben 16 jaar. Vandaag is mijn eerste dag in 5 vwo en dans ik het liefst de hele dag.

  Ik schrijf sinds kort op mijn blog genaamd http://www.romiwrites.blogspot.nl . Hier kan je artikelen vinden over van alles wat mij interesseert. Hieronder vallen persoonlijke en lifestyle artikelen. Ook houd ik van fotografie en beheer ik een YouTube kanaal. Dit alles kan je op mijn blog vinden.

 5. Leuk! Ik ben Luna, 15 jaar en ik blog sinds een tijdje op seslunettes.nl (daarvoor op Luna's Lovely World). Op mijn blog deel ik mijn outfits, gedachten en dingen die ik leuk vind. X

  1. Ah bedankt voor je reactie, jouw blog volg ik al een tijdje! Vind hem heel erg leuk. <3

 6. Wij zijn Lisa & Minke 2 vriendinnen van 19 & 18, wij doen de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste. En we zijn samen een blog begonnen omdat we alle 2 erg van make-up houden en het ook leuk vinden om hier over te schrijven, daarnaast schrijven we ook over lifestyle en fashion en kun je tips vinden die we tijdens onze opleiding leren en graag met jullie delen!

  Onze blog heet http://allroundbeautyblogger.blogspot.nl/ we zouden het erg leuk vinden als jullie een kijkje nemen op onze blog & vergeet geen reactie achter te laten zodat we ook even op jou blog kunnen kijken.

  Liefs,
  Lisa & Minke

 7. Hey! Mijn blog gaat het meeste over lifestyle, reizen, persoonlijke dingen en andere onderwerpen die mij interesseren. Soms komt er ook wat mode en beauty voorbij. Ik deel mijn leven en probeer the good vibes te verspreiden. Het zou heel tof zijn als je een kijkje zou nemen 🙂

  Heel veel liefs, Liv

 8. Ik ben Mira en ik blog bijna dagelijks met heel veel plezier op http://www.miratells.nl
  Bij mij vind je voornamelijk reviews van beautyproducten. Ik probeer deze altijd beknopt en duidelijk te maken, een beetje zoals je een vriendin zou vertellen over die nieuwe mascara. Op maandag schrijf ik altijd een food-gerelateerd artikel.
  Hopelijk tot ziens! xx

  1. Ah wat een leuke thema's heb je op je blog, ik ga een kijkje nemen! <3

 9. Wat super leuk en lief dat we mogen spammen! Nou, ik ben Fleur Sophia, een meisje van 23 jaar oud met een enorme passie voor mode en hierbij iets teveel reist, sushi eet en thee drinkt. Ik heb mijn eigen persoonlijke stukje op internet genaamd http://www.fleursophia.com omdat dit mijn tweede grote passie is. Lijkt me leuk als je een kijkje komt nemen! Liefs!

Geef een antwoord

Sluit Menu