Leuke dingetjes wat ik later in mijn huisje wil + mini personal update!

Leuke dingetjes wat ik later in mijn huisje wil + mini personal update!

Het is nou eindelijk weekend. En ja ik kan het nu ook echt weekend noemen. Ik heb mijn eindweek met examens, twee presentaties op ja één dag, huilen overleefd, en natuurlijk alle eindwerkstukken. Ik kan nu echt eindelijk zeggen een weekend met geen gestres over de eindweek. Er is ook een wonder gebeurd, ik had maar een fout tijdens mijn rekentoets, whie hoe dan! Ik vind rekenen zo onwijs moeilijk. Is het vele oefenen en leren toch goed gekomen.  Ik heb nog iets te vertellen en daarna ben ik weer klaar met mijn geklets, ik ben vandaag drie maandjes samen met Mike! Ik woon in Gouda, en daar is natuurlijk vandaag de echtte sinterklaas met de echtte pietjes. Ik ga daar eventjes kijken met Mike & sinterklaas kadootjes kopen en vanavond gaan we uiteten. Mijn ouders, en mijn zus met Wesley zijn daar ook voor het eerst uiteten geweest dus we volgen de traditie op, zo’n lieve traditie. 🙂 Sorry ik zit echt om dit artikeltje te praten, maar hierbij wil ik leuke dingetjes laten zien wat ik later wel in mijn huisje zou willen. Ik weet al helemaal hoe het eruit gaat zien en lijkt mij geweldig om op mezelf te gaan wonen, dat moment dat je kan gaan winkelen voor je huisje. Ik krijg er nu al helemaal de kriebels van!

De ananas is cute hé? 

Liefs,

Evelien

Deze post heeft 19 reacties

 1. Wat leuk dat de intocht in Gouda is, toen ik dat hoorde moest ik meteen aan jouw denken! 🙂 Blijft leuk, zo'n sinterklaas traditie. Gefeliciteerd met het 3 maandjes samen zijn met Mike, nog veel geluk samen 🙂 Leuke spulletjes, en die ananas is zeker heel cute!

  1. ja leuk he! Was zo onwijs leuk dat het een keer in mijn stadje was. Ah dankjewel meis! Dat gaat helemaal goed komen, we zijn gezellig samen uiteten geweest. 🙂

   Liefs!

 2. Ik ben door ook echt mee bezig hihi, ik zou het liefste nu al inkopen doen maarja haha

 3. Leuke items, ik hou ook wel van zulke items, ik wil het liefst nu ook al dingen kopen maarja ik denk dat het nog even duurt

  1. hebben we een beetje dezelfde smaak, ik zou ook zo graag nu al inkoopjes gaan doen. 🙂

 4. Leuk artikeltje, wat goed maar één fout met rekenen! Mooie spullen in de collage. Fijn weekend nog! ♥

  1. ja goed he! Ik had het zo niet verwacht, was er erg blij mee. 🙂

  1. ja die kussens zijn zo mooi, vooral de kleur vind ik erg leuk 🙂

 5. Gefeliciteerd met jullie 3 maanden! Gezellig dat jullie uiteten zijn gegaan! Ik vind het ook altijd zo leuk om te kijken wat ik later in mijn huisje zou willen hebben, ik ben zo slecht in keuzes maken dus dat word nog wat haha!
  Liefs, Tessa

  1. ah dankjewel Tessa! Ja was echt super gezellig. Ja he er zijn dan altijd zoveel leuke dingen dan kan je zo moeilijk kiezen. :')

   x

Geef een antwoord

Sluit Menu