PLOG: Dagje Amsterdam.

PLOG: Dagje Amsterdam.

Mijn aller aller aller eerste plog! Na gevraagd te hebben aan jullie ben ik ook toch maar beginnen aan een plog te geschrijven. Ik ben donderdag een dagje naar Amsterdam geweest met vriendinnetjes van mij. Ik had ze al een tijdje niet gesproken en gezien dus was het hoog tijd om weer eens gezellig bij te praten. We besloten gelijk er een dagje van te maken en vertrokken met de trein naar Amsterdam!

Na aan zijn te gekomen liepen wij gelijk het station uit en gingen op zoek naar de tram. Wij wouden een aantal dingen bezoeken vandaag dus dan is je OV kaart je beste vriend, oftewel gratis reizen!

Wat is en blijft Amsterdam toch een geweldige stad, ik kan er zo van genieten om door deze mooie stad te lopen.

We stapten uit bij de metro er waren op zoek naar de leidse gracht, na een paar keer mis te zijn gelopen en gevraagd te hebben, hebben we deze straat gevonden. We wouden graag het welbekende the fault in our stars bankje bezoeken!

We hadden het gevonden! Er stonden twee bankjes met zoveel teksten erop. Heel leuk, van teksten uit de film tot stelletjes die erop hadden geschreven. Heel lief. We moesten wat langer wachten omdat er zelfs engelse toeristen waren die het bankje bezochten! Het is dus echt heel erg populair. Daarna konden wij de foto’s maken bij het bankje en gingen we weer verder. Haha zie je die engelse op de achtergrond op de laatste foto sniperen? 🙂

Ook bracht ik een bezoekje aan de lush, ik heb hier nog nooit wat gekocht. Na al die goede en positieve verhalen ben ik ook eens wezen kijken, ik heb drie leuke producten en 1 tester gekocht en meegekregen. Binnenkort hierover meer, ik werd echt heel vriendelijk geholpen en werd allemaal heel goed uitgelegd! Heel erg fijn. <3

Ik ben dus goed geslaagd! Ik spaar altijd leuke tasjes en die zet ik neer op mijn kast, deze heeft dus ook een plekje gekregen. Oh en oeps zie mijn vieze allstars. 🙁

Wij hadden erge trek en bezochten de la place in de kalverstraat, en gingen gezellig met zijn drietjes lunchen. Ik nam zoals altijd mijn favoriete broodje: kruidenboter broodje. Oh die is zo jummie en die neem ik echt altijd! Oh en ik had een overheerlijke kiwi smoothie.

Ook natuurlijk eventjes outfit foto’s maken! Die online komen op mijn blog maar ook op maymusthaves. 🙂

Op de dam was het gezellig druk en waren er mensen druk bezig met bellen blazen, gaf zo’n leuk effect! Heel het plein zat helemaal vol. Zo mooi! En de mensen hadden er zulke plezier in.

Ik was ondertussen goed geslaagd en kocht mijn eerste producten bij de lush  & mac, natuurlijk hier binnenkort meer over!

Manon wou graag een vintage winkeltje opzoeken genaamd: marbles vintage. Dit is een winkeltje met een heleboel leuke vintage kleding. Wij zochten uit hoe wij moesten gaan en pakten de tram naar de albert kuip straat. Hier was het heel erg dicht bij en makkelijk te vinden! Erg leuke winkel. 
Na al dat geloop en gezoek had ik echt onwijs erge dorst, wij kwamen een albert heijn tegen en ik haalde hier een koud amstel radler biertje. Ik vind deze zo lekker! Ook de andere smaken. 

En als laatste bezochten wij ook nog de blond Amsterdam winkel! Ik was hier toen ik jonger was zo ontzettend gek op ( nu nog steeds! ) en had deze winkel al twee keer bezocht. Het is zo ontzettend leuk merk en ze hebben zoveel!

Ook in de straat hing, deze grote flamingo opblaas band. Hoe schattig is deze? 
Kortom wij hebben een gezellig vrouwen dagje gehad! Lekker wezen winkelen en veel bijgekletst. Ik heb erg genoten. <3 
Wat vinden jullie van deze plog? Willen jullie het vaker zien? 🙂
Liefs! Evelien


Deze post heeft 18 reacties

 1. Wat een leuke plog zeg! Super tof dat je het bankje heb bezocht van The Fault In Our Stars. Die film is zo leuk en mooi! Fijn dat je zo'n leuk dagje hebt gehad met je vriendinnen. Ik ben benieuwd naar je Lush en MAC aankoopjes.
  liefs

  1. Ah dankjewel! Ja we waren zo dichtbij en ik vind de film echt geweldig. Ja er komt deze week nog een shoplog online en later reviews. 🙂

   Liefs! Evelien

 2. Dat zag er echt super gezellig uit! Ik vind Amsterdam zo fijn. Mijn vriend woont nu in Zaandam, dus we kunnen er nu lekker vaak leuke dingen doen

 3. Aah ziet eruit als een super gezellig dagje! Ben heel benieuwd naar je aankopen! Én radler is altijd een goed idee, hmm! Krijg er met dit weer spontaan zin in!

 4. Lekker dagje zo, Amsterdam blijft toch een leuke stad he!

  1. ja mooie film is het he! Heb ook toen een traantje gelaten hoor haha, vond het zo zielig! 🙁

 5. Wat een leuke foto's! Dat broodje neem ik ook altijd, haha. Zó lekker! Ik bewaar altijd van die papieren tasjes om mijn boeken ermee te kaften 🙂

  1. oooooh die is zo lekker! Mijn favo broodje voor altijd haha, oh dat is ook een heel leuk idee! X

 6. Wat een leuke foto's zeg! Ziet er super gezellig uit!
  Liefs Iep

 7. Super leuke plog! (ik vind dat woord zo grappig) En Amsterdam is echt een prachtige stad. Liefs x

Geef een antwoord

Sluit Menu