Review: catrice nude illusion foundation.

Review: catrice nude illusion foundation.

Ik was al een tijdje opzoek naar de perfecte foundation. Ik wou graag eentje die goed dekt, en een dag goed blijft zitten. Ik was samen met lief naar Middelburg geweest in de vakantie, en we liepen daar de kruidvat in. Ik was erg benieuwd naar dit product en nam hem mee voor 7,60. Ben je benieuwd naar de review? Lees dan mee.

De verpakking vind ik gewoon naturel en mooi, ik vind zoiezo altijd de foundation flesjes van catrice altijd erg mooi. Ik heb het nummer 040-medium beige. 

Ik vind het zelf ook altijd fijn als het een pompje heeft, dan kan je zelf de hoeveelheid bepalen en er komt niet in een keer gelijk een hele vlaag uit. Fijn! Na twee pompjes heb ik genoeg hoeveelheid om mijn gezicht te dekken met de foundation. 
Wat catrice belooft: 
Catrice nude illusoir foundation is een lichte matterende foundation. Het zorgt voor een gezonde lichtte tint. Dit product blijft lang op je huid zitten. 

 Zo ziet de foundation eruit op mijn huid:

De kleur is precies goed! Ik ben heel erg benieuwd hoe het eruit ziet op mijn huid.

Wat ik erg fijn vind hij is heel erg makkelijk aan te brengen, zowel met je vingertoppen als met een foundation kwast. Het geeft een mooi matte effect. Helaas gaat het wel snel in de huidlijntjes zitten. Bij mijn neus en mijn voorhoofd. Ik doe dus voortaan eerst mijn dagcreme op van Hema om dit te voorkomen.

De foundation vind ik een mooi effect geven, vooral in het geheel met afpoederen en blush aanbrengen erbij. Het blijft daardoor ook lang zitten en geeft een mooi mat effect. Dit is het effect van mijn gezicht voor de foundation, en de foto daarna van de hele look! Ik heb alleen daar de look afgepoederd.

Kortom ik ben erg tevreden met deze foundation. Ik gebruik dit product nu op dit moment elke dag omdat ik hem zo fijn vind!

Even een persoonlijke update, vandaag is mijn laatste werkdagje bij mijn vakantiebaantje: mijn oude stage bij de GGZ. Dus vanavond heb ik extra lang weekend! Ik ga donderdag met vriendinnen naar Amsterdam en vrijdag een relax dagje houden met charlotte en een kappertje enzovoort. Leuk om eens een keer mijn eerste plogs te plaatsen? Idee? 🙂

Wat vinden jullie van dit product?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

 1. De foundation staat bij jou erg goed..persoonlijk vind ik hem niet zo heel fijn werken! Helaas! Ik houd het maar bij mijn oude vertrouwde maybelline foundation. Wat betreft de plogs: dat lijkt me super leuk om een keer te zien. Ik zeg doen! 😉

  1. Ja ik las al meerdere reviews hierover dat die bij sommige niet fijn werkt, ja leuk! Ik ga morgen mijn eerste plog schrijven. <3

   Liefs! Evelien

 2. Jaaaa ik lees graag plogs, dus zeker doen! En oh, die foundation lijkt mij reuze fijn. Jij hebt trouwens al een enorm mooie huid zonder foundation 🙂

  1. Ah bedankt voor je leuke reactie! Dan ga ik zeker plots schrijven, ah wat lief dat je dat zegt! De laatste tijd ziet het er steeds beter uit, maar soms heb ik ook momenten dat ik last heb van wondjes of puistjes. Verschilt elke keer!

   Liefs! Evelien

 3. Wauw, wat een prachtig resultaat! Die rode lippenstift staat je trouwens ook erg mooi! 😛

  1. Ah dankjewel! Ah wat lief, is een van mijn favorieten op dit moment en hou van de favoriete kleur rood! <3

   Liefs! Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu