4X interieur trends voor het najaar!

4X interieur trends voor het najaar!

We willen er misschien niet aan geloven, maar het najaar staat voor de deur. Het najaar heeft ook diverse voordelen, je kunt je interieur gezellig aankleden, de kaarsen mogen uit de kast gehaald worden en de fijne plaids kunnen weer een plekje krijgen op de bank. Maar hoe maak je je interieur najaar proof? Ik help jullie daarbij een handje, ik deel namelijk mijn vier favoriete interieur trends voor aankomend najaar. Zo kun jij gemakkelijk zelf aan de slag om je interieur een najaar-upgrade te geven! Lees je mee?

Bron: Pinterest


1. Mosterd en honinggele accenten 
Ik adem de kleur mosterdgeel. Het is zo’n prachtige warme kleur! Ik heb zelf een okergele muur in mijn interieur, best spannend om een groot deel van je interieur geel te verven, maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Het zorgt voor een fijne en warme sfeer in je interieur. Als je het te spannend vindt om een muur in de kleur okergeel te verven, kun je er ook voor kiezen om een okergeel deken te combineren in je interieur, hierbij kun je ook nog kussens combineren, mooie bloemen of leuke accessoires. Ik heb eerder een artikel geschreven over hoe je de kleur okergeel kunt combineren in je interieur, het artikel kun je hier lezen voor wat inspiratie!


2. Natuurlijke materialen
Hout is een van de bekendste natuurmaterialen voor in een interieur. Dit najaar wordt er ook de focus gelegd op leer, papier, karton voor lampen, gekreukt linnen. Natuurlijke materialen zorgen voor een warme en gezellige sfeer. De natuurlijke materialen zijn ook erg mooi om met elkaar te combineren, je kunt dus heel goed mixen en matchen! En een warme en gezellige sfeer willen we natuurlijk in het najaar.


3. Natuursteen 
De laatste tijd heb ik mijn hart verloren aan natuurstenen materialen. Je kunt hierbij denken aan aardewerk, terrazzo, en gekleurd marmer. Je kunt natuursteen zowel terug laten komen in de badkamer, maar ook in de keuken zoals bijvoorbeeld in het servies.


4. Staal
En ten slotte de trend die jullie vast niet is ontgaan: de staal trend! Staal kan goed in combinatie met de natuurlijke materialen. Staal geeft direct een stoere touch aan je interieur!  Je kunt staal combineren door middel van een stalen lamp, accessoires, maar ook een bijzettafel of een kast.

Dit waren mijn vier lievelingstrends voor aankomend najaar! Zijn jullie al bezig om je interieur najaar proof te maken?

Wat is jouw favoriete interieur trend voor aankomend najaar? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Okergeel is dedé kleur in ons huis! En ook alle trends die je hier benoemd ook, haha zo toevallig. Ik zou echt geen andere kleur dan okergeel in mijn huis willen! Had het er laatst nog over met mijn vriend. We willen opnieuw de kleur die op onze muur zit in ons volgende huis ook gaan verven. De kleur is gewoon per-fect! ♡

  2. De trends hebben wij hier al zo'n beetje allemaal in huis. Natuursteen is niet mijn ding, maar verder vind ik alles leuk. Geel dan wel in kleine items, ben meer van groen en blauw 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu