Streets of Chalkidiki

Streets of Chalkidiki

Afgelopen Vrijdag zijn Mike en ik teruggekomen uit het mooie paradijs(je) Chalkidiki. De plek waar we zijn opgeladen, hebben genoten van het lekkere weer en de prachtige omgeving. Chalkidiki was zó fotogeniek dat Mike regelmatig de pineut was om foto’s te schieten van mijn lookjes. Vandaag deel ik mijn eerste zomer outfit met jullie, de avonden in Griekenland waren erg warm dus ik droeg een heerlijk luchtig jurkje en deed mijn haar in een laag knotje (favo hairstyle met de warme dagen!). Kijk je mee naar mijn outfit? <3

| Jurkje – Monki | Sandalen – Ziengs | Tasje – Sissy-Boy | Oorbellen – My Jewellery |

Een jurkje die de pasvorm heeft als deze leukerd van de Monki is een musthave voor in je kledingkast, het valt wijd, is heerlijk voor over je bikini heen maar je kunt hem ook als een date-outfit dragen. Ik vond het zo’n fijn jurkje doordat hij zo luchtig om mijn lichaam heen viel, in Griekenland is het zelfs in de avond erg warm dus ik droeg dit jurkje met heel veel plezier. Dit jurkje is trouwens maat S (!!), zo zie je maar, neem het aan van stylist Edith: style has no size. Kijk goed naar de pasvorm van een kledingstuk. Daarnaast draag ik mijn haar in een laag knotje, dit is in de zomer ook een van mijn favoriete hairstylen, je hebt je haar uit je nek en het ziet er erg chique uit vind ik.

Wat vinden jullie van mijn oversized streepjes jurkje? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat een schitterende plek daar! Snap dat je veel foto's wilde maken 🙂 Je ziet er mooi uit! X

  2. Te leuk jurkje heb je aan! Fijn dat jullie zo hebben kunnen genieten op vakantie. 🙂

  3. Zo'n lange blouse is zo fijn in de zomer inderdaad! Deze plek ziet er nu al goed uit.

Geef een antwoord

Sluit Menu