Photodiary 43 | Bagels & Beans, shoppen, en genieten van het weer!

Photodiary 43 | Bagels & Beans, shoppen, en genieten van het weer!

Hoi Ladies! Ik heb een heerlijk weekje vakantie gehad en zoveel leuke dingen gedaan. Echt zo fijn! Ik heb nooit echt dat ik uitrust in zo’n vakantie maar het is altijd wel heel erg fijn. Ik heb met een aantal vriendinnetjes afgesproken en ben gezellig met mijn lieve mem een dagje naar Leiden geweest. Ook heb ik heerlijke ontbijtjes gemaakt, heb ik vaak geluncht, en ben ik ook lekker uiteten geweest. Pak een heerlijk kopje thee, en lees gezellig mee. Volg mij op: INSTAGRAM!

Ready to GO! Ik ging Dinsdag een dagje heerlijk shoppen met Charlotte in Den Haag, hiervan heb ik een vlog gemaakt. Die kan je hier zien!

Ook paste ik deze ontzettend leuke jas! Wauw wat is die mooi. Ik heb hem natuurlijk geshopt en ben er echt heel erg blij mee.

Blije koppies! Jaaaa wij hadden een heel erg gezellig dagje en waren goed geslaagd voor onze aankoopjes.

Na afloop gingen we gezellig thuis bij Charlotte wat eten en hadden we een heerlijke pizza gehaald bij de dominos. En dat is nou echt eventjes genieten. Heerlijk!

Ook hadden we nog eventjes foto’s gemaakt, vind deze erg leuk geworden!

Dit is en blijft een van mijn favoriete blushes, de hartvormige blushes van make-up revolution, zo fijn!

Jaaaa er staat weer een outfitje online! Joehoe! De outfit kan je hier lezen.

Donderdag ging ik gezellig met lief vriendinnetje Eline een hapje eten in Leiden, en ja ons kennende gingen we gelijk nog eventjes het centrum in bij Leiden. Ik heb een onwijs leuk gebreid jurkje geshopt en een bordeaux rode koker rok bij de costes in de sale. Heel erg leuk voor de zomer zometeen!

We aten bij een prachtig Italiaans tentje in hartje Leiden! We hebben lekker een pizzaatje gegeten. (oeps weer! Deze week ga ik opletten) We hebben een avondje heerlijk bijgekletst en lekker wijntjes gedronken. Heel erg gezellig!

Ik heb twee nieuwe badproducten van LUSH! Heerlijk, binnenkort een review online.

Ik was vrijdag wéér een dagje in Leiden haha! Mijn mem vond mijn jurkje zo leuk dat ze die ook graag wou hebben en we terug gingen naar Leiden. Ik had een heel leuk jurkje geshopt bij de VILA, het jurkje zie je ook op de foto!

Ik heb voor het eerst geluncht bij de bagels & beans en het was zó verrukkelijk! Jammie, ik had een heerlijke bagel met tomaat, kaas, sla, spek en pijnboompitjes en volgens mij nog meer. Was echt heerlijk!

Zaterdagochtend begon ik mijn dag met een havermout ontbijtje en de serie new girl, ik heb hem bijna afgekeken. Ik moet nog drie afleveringen en dan ben ik er helaas door heen. Ik volg wel een leuke andere serie: once upon a time! In de middag kwam Mike en zijn we lekker wezen statten en langs mijn opa en oma geweest.

Met liefje!! Zondag heb ik foto’s gemaakt van zijn nieuwe zonnebril en hebben we genoten van het zonnige weer.

We gingen nog eventjes naar de Albert Heijn toe om wat lekkers te halen en gingen daarna nog een aflevering once upon a time kijken.

Ook kocht ik een tijdschrift! Ik ben benieuwd naar dit tijdschrift. Zijn jullie er bekend mee?

Het vloog voorbij maar wat had ik genoten van het weekend, lekker me-time en vriendjelief gezien. Kan ik altijd zo van genieten!

I need this RIGHT NOW! #Monday

Oh wat een mooie vriend heb ik toch ook!

Hoe was jullie week? En hoe gaat het met jullie?

Liefs!
Evelien

Deze post heeft 17 reacties

 1. Klinkt als een heerlijke week! Jij staat altijd zo leuk op de foto, word er zelf ook gewoon vrolijk door 😉
  Liefs

 2. Wat een leuke foto's weer =)
  Heerlijk weekje vakantie !
  liefs Jorinda

 3. Leuke foto's en wat lief die foto van jou en je vriend! Hmm, Bagels & Beans. Daar kan je mij altijd wakker voor maken. Fijne week nog! x

 4. Wat heb je veel geshopt hihi, zo leuk! Bagels & Beans is heerlijk, ik kom daar echt graag. Vooral de bagel met tomaat, mozzarella en pesto is favoriet <3 Dikke aanrader!

  1. Jaaaa hihi, stiekem een beetje té veel haha. Oh dat klinkt ook echt verrukkelijk! Die ga ik de volgende keer proberen. <3
   Liefs! Evelien

 5. Yay, goedzo dat je die jas hebt gekocht want hij staat je echt heel leuk! Lieve foto van jou met je vriend. 🙂

  1. Jaaaa ik twijfelde een beetje maar ik vind hem zo leuk! Ook heel erg leuk voor de lente en de herfst. Ah dankjewel sandra!
   Liefs1 Evelien

 6. Wat sta je toch ontzettend mooi op elke foto!
  Nu heb ik vooral zin in een pizza van domino's hihi

  1. Ah wat lief! Dat is een groot compliment, dankjewel! <3
   Jaa ik ook hihi!
   Liefs! Evelien

 7. Ah wauw! Evelien! Wat een prachtige foto's zeg! Je staat overal zo stralend op. Geniet van je nieuwe week <3

  1. Ah wat een groot compliment, héél erg bedankt!! Lief! Jij ook!
   Liefs! Evelien

 8. Ahhh hoe heerlijk kan een week zijn haha. Lekker shoppen, pizza eten, series kijken en met het vriendje afspreken <3

 9. ziet er heel erg leuk uit en die pizzas en dat broodje van bagels&beans. Jun

Geef een antwoord

Sluit Menu