Review: P2 volume gloss gel look polish .

Review: P2 volume gloss gel look polish .

Ik hou altijd van zomerse nagellakjes die goed dekken en snel drogen, stiekem heb ik nooit het geduld om het te laten opdrogen want bij mij gaan er altijd haaltjes in en kan ik weer opnieuw lakken. Deze keer schrijf ik een review over de P2 volume gloss gel look polis, 130 fresh sister. Ik vind de kleur echt onwijs leuk! Ik hoop dat het net zo’n pareltje is als dat die er uitziet. 🙂

130 – Fresh Sister 

De verpakking is basic maar praktisch. Je kan goed zien wat voor nagellak het is, het merk knalt naar buiten, en je ziet de kleur gelijk. Ik vind het altijd mooi als de kleur mooi naar voren komt en dat doet het zeker.

Het kwastje is breed dus ik vind dat zelf altijd gemakkelijker, dat lukt mij beter met lakken. De nagellak dekt goed na twee keer en droogt snel op. Na 4 dagen is de nagellak nog steeds mooi! Echt bizar voor zo’n laag prijsje. Ik betaalde hier 1,99 voor bij de DM in Duitsland.

1,99 bij de DM in Duitsland 

Ik heb gelijk ook mijn teennagels gedaan, staat zo lekker zomers!

Wat vinden jullie van dit lakje?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

Geef een antwoord

Sluit Menu