Verjaardagscadeau voor mijn vriend!

Verjaardagscadeau voor mijn vriend!

Maandag 22 Juni was mijn lieve vriend jarig. Ik vind het altijd best wel lastig om voor je boyfriend leuke cadeautjes te kopen. Ik kwam 2 maandjes geleden op de site vakantieveilingen terecht, en had daar een voucher geveild voor een nachtje weg in een van de fletcherhotels. Vorige week dinsdag kon ik boeken welk hotel ik wou, het kon helaas pas 5 daagjes van te voren. Ik heb toen het fletcher hotel in Apeldoorn gekozen omdat het er zo gezellig uit zag, mooie omgeving en heel leuk centrum.

We kwamen aan, hadden ingecheckt en gingen direct naar onze kamer. We hebben onze tas uitgepakt en de spulletjes neergezet en daarna gingen we een drankje drinken bij de bar. Ik zag in een folder dat er ook een wellness was! Ik informeerde ernaar en het was maar een 10tje per persoon voor een uur lang sauna, jacuzzi, zonnebank, stoomcabine enzovoort. Het zag er echt heel erg mooi uit en was heel klein en luxe. 

Na het relaxen had ik als tweede verrassing dat we een hapje gingen eten bij pepolini in Apeldoorn, ik had een tafeltje gereserveerd voor twee personen en het was een pizzeria. Je kon er pizza’s eten, pasta, en andere Italiaanse specialiteiten. Het was zo lekker! Na afloop hebben we nog een ijsje gegeten bij de ijssalon en wat is Apeldoorn een leuke stad. 🙂

Na het uiteten heb ik de cadeautjes neergelegd op bed met rozenblaadjes, en natuurlijk ballonnen opgeblazen. Ik had gezegd dat hij eventjes in de badkamer moest wachten. Dan wist hij het natuurlijk nog niet! Ik heb een chocolade reep gegeven, fles champagne en een verjaardagskaartje. We proosten natuurlijk gelijk!

De volgende ochtend hebben we om 9 uur ontbeten, er waren heerlijke eitjes met spek, koffie, en warme pistoletjes! Om half 11 moesten we alweer uitchecken en zijn we nog eventjes in het bos gaan wandelen. Helaas werkte het weer niet mee! Maar hebben we toch geweldige dagen gehad. <3 Mike was ook zo ontzettend verrast! Heel lief. 

Wat waren het heerlijke daagjes! <3
Liefs, Evelien

Deze post heeft 4 reacties

Geef een antwoord

Sluit Menu