Photodiary 11 – Apeldoorn, verjaardag boyfriend, & NS!

Photodiary 11 – Apeldoorn, verjaardag boyfriend, & NS!

Wat een drukke maar o zo leuke week! Ik heb veel moeten regelen, afronden en ook wat lompe acties zijn voorbij gekomen deze week. Mijn vriend is gister 19 jaar geworden en had ik als verrassing een nachtje weg geregeld met wellness en heerlijk een hapje eten in het centrum, ik heb al mijn schoolwerk afgerond, en had kadootjes gekocht en die in de trein laten liggen. Handig he? haha 🙁 

Ik schreef een artikeltje over deze leuke en budget zonnebril!

Haar dat goed zit! Zo fijn is dat. <3

Naar het album van Nickelback luisteren. <3

Friday! Dit was de outfit die ik droeg. 

De laatste inkoopjes doen voor mijn boyfriend zijn verjaardag. 

Als verrassing voor Mike zijn verjaardag gingen wij een nachtje weg bij Fletcher hotel Apeldoorn! Wat was dat heerlijk ontspannen, we hebben een wellness voor een uurtje erbij geboekt en zijn heerlijk een hapje wezen eten in het centrum. Na afloop ging hij de kadootjes uitpakken en gingen we proosten met de champagne!

Blij! We hebben het hotel kunnen vinden, zonder tom-tom!

Selfie!

Hapje eten bij pepoloni, wat een schattig restaurantje was dat en wat had ik een heerlijke pizza op. <3

Kadootjes uitpakken!

Happy birthday to youuuu! Wandelen in het bos. <3
Hoe was jullie week? En geniet van jullie nieuwe week!
Liefs! Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat een leuke verjaardag zo! Zonde van de cadeautjes, maar dat soort dingen gebeuren wel eens. Leuk blouseje had je vrijdag aan!

Geef een antwoord

Sluit Menu