Happy new items from my jewellery

Happy new items from my jewellery

Ik was pas geleden bij de opening van my jewellery, ontzettend leuke webshop die al een vestiging heeft in den Bosch, maar nu ook een in Utrecht. Prachtige sieraden, leuke kleding en andere mooie items. Ik heb daar leuk geshopt! Ik kreeg onder andere ook een leuk toilettasje in mijn goodiebag, maar heb zelf ook een telefoonhoesje aangeschaft die helemaal bij mij past, en oorbelletjes. Kijken jullie mee?

Oorbellen | 10,00 – Iphone case | 15,00. 
Leuke items heb ik geshopt he? Het is een fijn ruim toilettasje, en de iphone case past helemaal bij mij met de rode lippenstiften erop. Ook vind ik de oorbellen subtiel, het zijn veertjes en ze zijn super fijn te combineren. Ik ben er heel erg blij mee! <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Allemaal leuke hebbedingetjes 😀 Vooral het toilettasje vind ik tof.

  2. Wat een leuke items! Vooral het telefoon hoesje spreekt mij zo aan ^^

  3. Die oorbellen zijn echt mega schattig, tof! En aan het telefoonhoesje ga je ook wel plezier hebben, ziet er super leuk uit.

Geef een antwoord

Sluit Menu