New in: Jurkje van de vila!

New in: Jurkje van de vila!

Ik ben een beetje jurkjes aan het winkelen de laatste tijd, ik heb nog een blauw jurkje besteld bij de mango, en liep nu tegen weer zo’n vrolijk gekleurd jurkje aan. Ik was een middagje aan het statten met een vriendin van mij in het centrum van Gouda. Je hebt daar een heel leuk winkeltje genaamd: mitch. Je hebt daar allerlei verschillende kledingmerken zoals: vero moda, vila, pièces enzovoort. Ik heb daar dit leuke groene jurkje geshopt voor 40 euro! Hij is van het merk vila en ik vind hem zo leuk en mooi voor de zomer. Of natuurlijk een feestje! Leuk met sandaaltjes eronder en een statement ketting. <3

Wat vinden jullie van mijn nieuwe jurkje? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 7 reacties

    1. ja zo lief vond ik je reactie! Je maakte me dag weer goed. <3

Geef een antwoord

Sluit Menu