Outfit of the day – diplomering van mijn zus!

Outfit of the day – diplomering van mijn zus!

Maandag was het heerlijk zomers weer en had ik de diplomering van mijn zus. Zij is eindelijk afgestudeerd na vier jaar strijden op het nimeto Utrecht. Ze is nu officiel etelaur en heeft gelijk een baan bij de sting in Amsterdam. De diplomering was echt super gaaf met veel ballonnen, catwalk en leuke muziek.

Ik droeg dan ook een zomerse outfit! Mijn streepjes jurkje is van pièces, mijn zonnebril is van de primark en mijn ketting ook, & mijn slippertjes van birkenstock. En mijn tasje is van de vintage winkel kurhaus in Utrecht. Echt een tip, is zo’n leuk winkeltje! Dit is gewoon een makkelijke outfit die ik ook volgende week op de camping kan dragen!

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 5 reacties

    1. lief! Dankjewel, ja leuk jurkje he? Vind hem zelf ook erg leuk 🙂

  1. Wat een leuk jurkje! En nog gefeliciteerd natuurlijk! X

Geef een antwoord

Sluit Menu